Nejprodávanější tituly - červenec 2021

1984
Komiksová adaptace slavné dystopie George Orwella 1984.
Ukázky

1984

628 Kč
Bomba
(3x)
Neuvěřitelný, ale pravdivý příběh nejstrašnější zbraně, jaká kdy vznikla. 6. srpna 1945 zničila atomová bomba Hirošimu. A celý svět zděšeně zjistil, že už existuje první zbraň hromadného ničení. Ale jak vznikala a kdo za jejím zrodem stál?

Bomba

538 Kč
Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.

Myšlenky za volantem

134 Kč
Případ Ewy Morenové
(1x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..

Případ Ewy Morenové

260 Kč
Modrá kočka
(3x)
Mnohovrstevnatý román dává život několika různorodým hrdinům, mnichům, jeptiškám, zahaleným tajemstvím, bábám bylinkářkám, silným ženám i chudákům. Druhý román Martyny Bundy jistě potěší milovníky kvalitní literatury a magického realismu.
Ukázky

Modrá kočka

358 Kč
Řvoucí čtyřicítky
(2x)
Kniha Řvoucí čtyřicítky Reginy Andrásové vypráví svižně, s nevšedními postřehy a humorným nadhledem o všedních i svátečních příhodách, partnerských vztazích a rodinách tří současných čtyřicátnic.
Ukázky

Řvoucí čtyřicítky

249 Kč
Nokturna
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
Ukázky

Nokturna

268 Kč
Cyklistka
(3x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy.

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak.

Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Respektovat a být respektován
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.

Respektovat a být respektován

435 Kč
The Beast of Buckingham Palace
(1x)
Destined to be the most wanted book this Christmas, Walliams weaves a richly imaginative fantasy adventure that is vividly brought to life with Tony Ross’s stunning illustrations.

The Beast of Buckingham Palace

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>