Nejprodávanější knihy - březen 2022
kuchařky

Helenčino pečení / Zámecké cukroví - 11%
Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a dalších surovin. Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné dobroty. Některé z úprav se dochovaly dodnes a v českých a moravských rodinách zdomácněly.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Zámecké cukroví

142 Kč
126 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
kuchařky
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Moje domácí kuchyně - 11%
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
kuchařky

Moje domácí kuchyně

413 Kč
367 Kč
Paleo vaření
I v současnosti chce mít člověk hodnotnou stravu a neztrácet vařením příliš času. V této knize zjistíte, jak dobrá paleo jídla připravit - od snídaně až po dezert. Podle našich receptů zvládnete uvařit za 20 až 30 minut.
kuchařky

Paleo vaření

134 Kč
The Best of Apetit - 11%
Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme
kuchařky

The Best of Apetit

494 Kč
439 Kč
Vše o čaji pro čajomily - 11%
(1x)
Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Čtenář zde najde téměř 300 barevných fotografií jednotlivých typických čajů.
kuchařky

Vše o čaji pro čajomily

323 Kč
287 Kč
Život bez lepku - 11%
Kniha o bezlepkové výživě. Je to z části soubor rad a informací, proč, jak a kdy přejít na bezlepkovou stravu, z části pak praktická kuchařka, která čtenářům nabídne více než 80 receptů bezlepkových pokrmů –od polévek, přes hotová jídla až po dezert
kuchařky

Život bez lepku

260 Kč
231 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
kuchařky

Česká raw food

215 Kč
Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Moje tajné recepty - 11%
Řada tajných receptů naší babičky je souborem různých rodinných i za léta nasbíraných předpisů na nejrůznější zajímavé a chutné pokrmy a pečivo. Oblíbené vlastní recepty má ale každá rodina, kde se dobře vaří.
kuchařky

Moje tajné recepty

62 Kč
55 Kč
Rýže - 11%
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
kuchařky

Rýže

359 Kč
319 Kč
WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
kuchařky

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
1001 receptur cocktailů - 11%
Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i ostatním.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

201 Kč
178 Kč
Dějiny jídla ve 100 receptech - 6%
(4x)

Autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby.

kuchařky
Ukázky

Dějiny jídla ve 100 receptech

586 Kč
551 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - 11%
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
319 Kč
Radost vařit
Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit.
kuchařky

Radost vařit

89 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - 11%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
kuchařky

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

297 Kč
264 Kč
Tajemství Východu - 11%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
kuchařky

Tajemství Východu

359 Kč
319 Kč
Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Vaříme s konopím - 11%

Marihuana je po tisíce let ceněna pro svou schopnost přetvořit běžné zážitky na hluboké. Z tohoto důvodu představuje pro mnohé kuřáky podstatu povýšení smyslového vnímání.

kuchařky

Vaříme s konopím

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 149 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>