Nejprodávanější tituly - duben 2022

Už nejsme přátelé - 20%
Jejich zasnoubení je sice falešné, ale chemie mezi nimi funguje stoprocentně! Josie má dokonalý plán, jak se zbavit svého obtížného exmanžela: předstírá, že se brzy bude znovu vdávat.
Ukázky

Už nejsme přátelé

69 Kč
55 Kč
Zlomený rytíř - 20%
(1x)
Ne všechny příběhy se odehrávají stejně. Některé mají trýznivé kapitoly, chybějící odstavce a hořkosladký konec. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná.
Ukázky

Zlomený rytíř

309 Kč
247 Kč
Za oknem - 11%
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
Ukázky

Za oknem

222 Kč
198 Kč
V restauraci - 11%
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
Ukázky

V restauraci

267 Kč
238 Kč
Dcera vyděrače - 20%
Miliardář Cain Farrell se na pohřbu svého otce setkal na zahradě svého domu s neznámou mladou ženou, která ho okouzlila svým vtipem, sebeironií a schopností vcítit se do jeho pocitů.
Ukázky

Dcera vyděrače

69 Kč
55 Kč
Hněv draků - 11%
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

Ukázky

Hněv draků

538 Kč
478 Kč
Jak fungují inovace - 11%
Kniha známého britského zoologa a popularizátora vědy navazuje na bestsellery Racionální optimista a Evoluce všeho, v nichž líčí cestu lidstva od doby kamenné k současné prosperitě.
Ukázky

Jak fungují inovace

404 Kč
359 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
359 Kč
Volající - 11%
(3x)
Každá volba může mít smrtící následky. Od autora bestsellerové série Čtvrtá opice. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová si nebere servítky.
Ukázky

Volající

404 Kč
359 Kč
Amáliina nehybnost - 11%
(1x)
Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak trapný a nakonec komický seznam mužů, z nichž ten nejdůležitější je – mrtvý.
Ukázky

Amáliina nehybnost

233 Kč
207 Kč
Bridgertonovi: Nečekaná láska - 11%
(2x)
Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje.

Bridgertonovi: Nečekaná láska

269 Kč
239 Kč
Stará škola - 11%
Chvály malých knížek, prkenné boudy, pravého papíru, ohně a dobré hlíny, mingei, šibui, hospodské účtenky, rozhlasu a mluveného slova. Pocty balvanům a kamenným obrům, venkovské hospodě, kočovným vzdělancům a sněhulákům.

Stará škola

269 Kč
239 Kč
Celibát - 11%
(1x)

Církevní historik Hubert Wolf přistupuje k problematice celibátu z historického hlediska a vychází z toho, že Nový zákon se pro celibát nijak nevyslovuje; proto postoj církve od raného středověku prochází četnými proměnami.

Ukázky

Celibát

222 Kč
198 Kč
Hořící nebe - 11%
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
222 Kč
Nulté číslo - 6%
(13x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.

Nulté číslo

253 Kč
238 Kč
111 míst v Ostravě, která musíte vidět - 11%
(2x)
Kniha se díky své přehledné struktuře stává bravurním pomocníkem při hledání míst, která na výletech nesmíte minout. Zároveň je představuje tak, jako by Vás po Ostravě provázel průvodce z masa a kostí, který danou oblast dobře zná.
Ukázky

111 míst v Ostravě, která musíte vidět

359 Kč
319 Kč
Miliónový jeep - 11%
(2x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

Ukázky

Miliónový jeep

403 Kč
358 Kč
Šestnáct stromů na Sommě - 11%
(5x)

Vypravěč Edvard chce rozluštit rodinné tajemství svých předků, rodiči počínaje. Pátrání ho zavede z rodného Norska na Shetlandy, kde doufá najít stopy po svém prastrýci, britském letci za druhé světové války.

Ukázky

Šestnáct stromů na Sommě

403 Kč
358 Kč
Už žádné předstírání - 20%
(3x)
Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí.
Ukázky

Už žádné předstírání

279 Kč
223 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 50 > >>