Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
světová

Noc nic nezadrží - 20%
(3x)
Noc nic nezadrží –na první pohled „obyčejné“ vyprávění o autorčině matce je ve skutečnosti biografií, rodinnou ságou i autorčinou osobní zpovědí. Delphine de Vigan s obrovskou dávkou citu a upřímnosti vypráví životní peripetie své matky,aniž by se byť jen na okamžik uchýlila k patetickému žalozpěvu.
světová
Ukázky

Noc nic nezadrží

299 Kč
239 Kč
Noc s Popelkou - 20%
Měla to být práce na čtrnáct dní… a měla jí změnit život! Nabídka, kterou dal uhrančivý milionář Dante servírce Belle, se prostě odmítnout nedala.
světová
Ukázky

Noc s Popelkou

69 Kč
55 Kč
Noc světlonoše - 20%
(1x)

Poutavý příběh, bohatý na nečekané zvraty a neznámé podrobnosti ze středověkého Irska.  V předvečer pohanského svátku Samhain najdou Eadulf a válečník Aidan v hranici mrtvého. Muž je oblečený jako řeholník a kdosi na něm vykonal rituální „trojnou smrt“.

světová
Ukázky

Noc světlonoše

299 Kč
239 Kč
Noc, kdy zemřela - 20%
(1x)
Je večer po svatbě Evie s Richardem a hosté se baví. Všichni, až na nevěstu. Evie se vykrade z oslavy, dojde k útesu vysoko nad mořem a skočí. Manžel, nejlepší kamarádka Rebecca i příbuzní jsou v šoku, ale někdo z přítomných ví víc.
světová
Ukázky

Noc, kdy zemřela

279 Kč
223 Kč
Období hurikánů - 20%
(3x)
Šamanka je mrtvá. Někdo ji zavraždil. Nejde ovšem o to kdo, ale proč. Každý by si našel důvod – zpackaný potrat, peníze, drogy, ponížení, zoufalství.
světová
Ukázky

Období hurikánů

199 Kč
159 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
světová
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Olive Kitteridgeová je zpět - 20%
(1x)
Od doby, kdy Olive Kitteridgeová, učitelka v penzi z malého městečka v Maine, ovdověla, uplynuly už dva roky. Smutek ze ztráty manžela ale nezměnil její povahu – dál si nebere servítky, je nekompromisní a naprosto jedinečná.
světová
Ukázky

Olive Kitteridgeová je zpět

228 Kč
182 Kč
Olympia
(1x)
Berlín, léto 1936
Uprostřed všeobecného olympijského nadšení musí Gereon Rath v utajení vyšetřovat vraždu v olympijské vesnici.
světová
Ukázky

Olympia

299 Kč
Oživlý kámen - 20%
(1x)
Léto vrcholí, vrchní inspektor quebecké Sureté Armand Gamache si jako každý rok připomíná s manželkou Reine-Marie výročí seznámení v Manoir Bellechasse, odlehlém luxusním hotýlku nedaleko Three Pines. Nejsou však sami.
světová
Ukázky

Oživlý kámen

279 Kč
223 Kč
Pacient - 20%
(3x)
Psychiatr Parker H. začne pracovat v léčebně v Nové Anglii.Hned první den se dozvídá o místním nejzávažnějším případu – když tohoto dnes již čtyřicetiletého muže do léčebny přijímali, bylo mu pouhých šest let. Nemá určenou diagnózu.
světová
Ukázky

Pacient

179 Kč
143 Kč
Pandemie - 20%
(1x)
Nálezem uhynulých migrujících ptáků to začíná, děsivým zjištěním v laboratoři pokračuje - nový kmen chřipky, který se lehce přenáší ze zvířat na lidi, je tady a v plné síle. A někdo ho do světa přivedl záměrně…
světová
Ukázky

Pandemie

319 Kč
255 Kč
Panský dům - 20%
(2x)

Augsburg 1913 Mladá Marie nastupuje jako kuchyňská pomocnice v impozantní vile, sídle průmyslnické rodiny Melzerů.

světová
Ukázky

Panský dům

279 Kč
223 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
světová
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Pařížské námluvy - 20%
Emily je nekonvenční a nezávislá mladá žena, která zdatně rozvíjí prosperující podniky svého otce a se stejnou vervou se angažuje v kampani za ženská práva. Na romantiku jí příliš času nezbývá.
světová
Ukázky

Pařížské námluvy

109 Kč
87 Kč
Pět vůní našeho příběhu - 20%
(1x)
Literární koučka Charlotta přišla vlivem traumatu o čich a zhroutil se jí celý svět i manželství.
světová
Ukázky

Pět vůní našeho příběhu

280 Kč
224 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
světová
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Piknik u cesty - 20%
(2x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. V tomto dnes již klasickém románu hraje ústřední úlohu Zóna – oblast plná tajemství a záhadných jevů, kterou po sobě zanechala mimozemská Návštěva.
světová
Ukázky

Piknik u cesty

229 Kč
183 Kč
Pilot playboy - 20%
Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není…
světová
Ukázky

Pilot playboy

249 Kč
199 Kč
Plamen - 20%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
světová
Ukázky

Plamen

239 Kč
191 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda - 20%
Příběh od skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona patří mezi klenoty nejen anglické, ale i světové literatury. Rozpolcená postava doktora Jekylla a pana Hyda plná napětí a protikladů inspirovala filmové tvůrce, hudebníky i textaře.
světová
Ukázky

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50