Nejprodávanější knihy - červenec 2022

Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást.
Ukázky

Každý něco tají

204 Kč
Tajemství přirozené výchovy
Mezinárodní bestseller, který obletěl celý západní svět – od Ameriky, přes Velkou Británii, Itálii, Španělsko, Portugalsko, Francii, Německo, Slovensko až po Skandinávii – a všem rodičům, kteří si nevědí rady s výchovou svých ratolestí, otevřel oči…
Ukázky

Tajemství přirozené výchovy

358 Kč
Nebezpečná metoda
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
Poslední půlšilink
(3x)
Román klasika anglické literatury z roku 1919 byl inspirován životem geniálního francouzského malíře Paula Gauguina.
Ukázky

Poslední půlšilink

267 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Matka vzala roha
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
Ukázky

Matka vzala roha

177 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Brno 100 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
(1x)
Fakt Brno? No jasně! Po bestsellerech 365 a 555 přichází Lukáš Hejlík s novou ediční řadou průvodců, které vám tentokrát dají ochutnat to nejlepší z konkrétních měst či regionů. A jako první vybral pořádně našlápnuté Brno !
Ukázky

Brno 100 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>