Nejprodávanější tituly - červenec 2022

Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
Ukázky

Síť

89 Kč
Zelňačka
Humorná kniha o setkání dvou podivínských bláznivých ochmelků s technicky vyspělým a suchopárným "ufonem" Hmotou.

Zelňačka

223 Kč
Hypnotizér
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.

Hypnotizér

404 Kč
Als Junge wäre ich erschossen worden...
Vzpomínky Jaroslavy Skleničkové zachycují životní příběh jedné z lidických rodaček, do jejichž osudu nanejvýš krutým způsobem zasáhly dějiny v podobě vyhlazení Lidic.

Als Junge wäre ich erschossen worden...

266 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.

Vejce a já

296 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání)
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
Rock’n’Roll
(1x)
Divadelní hra dramatika, scénáristy, divadelního a filmového kritika Toma Stopparda se dotýká života v totalitě. Česká adaptace měla premiéru v Národním divadle 22.2. 2007.

Rock’n’Roll

178 Kč
Styk - 72%
(1x)
Novela Styk, jejíž podtitul zní Poznámka na okraj k historii války, je komorní drama o touze po lidském sblížení i za mimořádných okolností.

Styk

126 Kč
35 Kč
Václav Bláha. Život s knihou - 47%
(1x)
Monografie malíře, ilustrátora a knižního grafika VÁCLAVA BLÁHY(*1922).

Václav Bláha. Život s knihou

269 Kč
143 Kč
Stepní vlk
(6x)
Světově proslulý román z roku 1927. Hesse v něm bilancuje krize uplynulého desetiletí a pokouší se formulovat východiska z nich. Román vyniká neobvyklou strukturou, poetickou hrou fantazie i působivým prolínáním snu a skutečnosti.

Stepní vlk

223 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>