Nejprodávanější knihy - srpen 2022

Poslední půlšilink
(3x)
Román klasika anglické literatury z roku 1919 byl inspirován životem geniálního francouzského malíře Paula Gauguina.
Ukázky

Poslední půlšilink

267 Kč
Povolání režisér
(3x)
Rozhovor, který v létě roku 2012 vedl Bohdan Sláma s Milošem Formanem, se dotýká podstaty práce režiséra a scenáristy.

Povolání režisér

87 Kč
Respektovat a být respektován
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.

Respektovat a být respektován

435 Kč
Hlad. Žízeň
(6x)

Dvojitá porce temné imaginace slovenského spisovatele Jozefa Kariky vychází jako dvojkniha Hlad. Žízeň. Každá z knih nabízí samostatný zážitek, při čtení obou však příběh dostává nové významové vrstvy.

Ukázky

Hlad. Žízeň

403 Kč
Anatomie melancholie
Kniha Roberta Burtona o melancholii vyšla poprvé v roce 1621 a patří k nejznámějším a nejčtenějším naučným dílům té doby. Její téma je však prastaré, jako první je pojednal již Aristotelés.
Ukázky

Anatomie melancholie

447 Kč
Děda
(2x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

Ukázky

Děda

313 Kč
Lidé a dějiny
(2x)
Tato kolektivní monografie volně navazuje na předchozí dvě úspěšné publikace editorů Kolaps a regenerace: cesty civilizací a kultur (Academia 2011) a Civilizace a dějiny: historie světa pohledem dvaceti českých vědců (Academia 2013).

Lidé a dějiny

765 Kč
Moravský kras
(1x)
Obrazová publikace věnovaná krásám Moravského krasu.

Moravský kras

134 Kč
Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Krvavé země
(7x)

Mezi dvěma říšemi, Hitlerovou a Stalinovou, se nachází krvavá země, území dnešního Polska, Ukrajiny, Běloruska a pobaltských států...

Krvavé země

494 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>