Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
Javorové listí
(3x)
Elena nikdy nepoznala lásku. Dokud nepotkala Petra. Jenže když nevíte, co to znamená milovat, může se i čistý cit zvrhnout v posedlost. A přidá-li se psychická porucha, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat.
Ukázky

Javorové listí

99 Kč
Jax
(2x)
Moje první setkání s Jaxem Blackwoodem nedopadlo zrovna nejlépe. Na svou obranu chci ovšem říct, že jsem netušila, že je to právě Jax Blackwood – kdo by taky čekal, že v supermarketu potká legendárního rockera?
Ukázky

Jax

339 Kč
Jedeme na dovolenou
Na Šumavu, do Itálie, Kalifornie nebo na Warnemünde. Autem, vlakem, lodí nebo letadlem. S rodinou, čerstvou známostí, zaměstnavateli, ale i sama, jen tak s batohem. Míst, kam se vydat na dovolenou, způsobů, jak se tam dost, a možností, s kým onen čas strávit, je skoro nepřeberně.
Ukázky

Jedeme na dovolenou

209 Kč
Jedna z pěti - 30%
(1x)
Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek.
Ukázky

Jedna z pěti

199 Kč
139 Kč
Jiskra mezi námi
Kariéra módní stylistky Alice má šanci se konečně pořádně rozjet díky zakázce pro Spencera Riggse, jednu z nejžádanějších hvězd country v Nashvillu.
Ukázky

Jiskra mezi námi

69 Kč
Jolka
Jolka si myslí, že studijní pobyt v Petrohradu je dobrý nápad, jak za sebou spálit mosty. Jak se naučit být sama a hlavně získat nový pohled na značně komplikované rodinné a milostné vztahy, které nechala doma.
Ukázky

Jolka

128 Kč
Karel Engliš – Ekonom, který pomohl vybudovat Československo
Karel Engliš pocházel z chudé rodiny ve Slezsku. Díky svému talentu, píli a houževnatosti se vypracoval na předního československého národohospodáře. Nespokojil se však jen s akademickou půdou, ale snažil se své názory a teorie prosadit v praxi.
Ukázky

Karel Engliš – Ekonom, který pomohl vybudovat Československo

419 Kč
Kateřina z Poděbrad
(1x)
Mladičká Kateřina z Poděbrad je provdána za uherského krále Matyáše Korvína. Její dvojče, saská vévodkyně Sidonie, jí závidí postavení královny, dokonce ji v hádce zraní.
Ukázky

Kateřina z Poděbrad

199 Kč
Když byla hodná - 30%
(2x)
V novém thrilleru Michaela Robothama se vrací forenzní psycholog Cyrus Haven a jeho tajemná pacientka Evie Cormacová. Evie, dívka bez minulosti, neustále jako by utíkala – ale před kým? Jako malou ji našli, jak se ukrývá na místě činu ohavné vraždy.
Ukázky

Když byla hodná

249 Kč
174 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>