Nejprodávanější tituly v roce 2022
gastronomie

Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz - 10%
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

499 Kč
449 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz - 10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč
Máma v kuchyni: S chutí pro malé i velké - Barbora Charvátová - 10%
Přestaňte si lámat hlavu nad tím, co uvařit - dětská strava srozumitelně, chutně i moderně. Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit?
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni

399 Kč
359 Kč
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii - Ladislav Špaček - 10%
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
gastronomie

Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii

599 Kč
539 Kč
Máma v kuchyni 2: S chutí pro malé i velké) - Barbora Charvátová - 10%
Zdravé vaření pro nejmenší tak, aby chutnalo celé rodině. Vařit pro děti může být oříšek.
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni 2

399 Kč
359 Kč
Fermentace: Kvašené potraviny pro zdravý život - Průvodce prastarým světem kultivování potravin - Holly Davisová - 10%
Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty.
gastronomie

Fermentace

490 Kč
441 Kč
Nenechte se zabít cukrem - Jarmila Mandžuková - 10%
(1x)
Oblíbená autorka, Jarmila Mandžuková, v úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit.
gastronomie
Ukázky

Nenechte se zabít cukrem

269 Kč
242 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>