Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
fitness a cvičení

Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
fitness a cvičení
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Běhání - 20%
Zlepšete svou sílu, rychlost i vytrvalost s knihou Běhání na anatomických základech.
fitness a cvičení
Ukázky

Běhání

339 Kč
271 Kč
Trénuj jako bojovník - 20%
Ať už trénujete MMA, jiu-jitsu, karate, taekwondo, judo, aikido, kung-fu, krav magu nebo jakékoliv jiné bojové umění, kniha Trénuj jako bojovník je vaším ideálním průvodcem.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénuj jako bojovník

314 Kč
251 Kč
Trénuj jako výsadkář - 20%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénuj jako výsadkář

339 Kč
271 Kč
Fit i bez fitka - 20%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách.
fitness a cvičení
Ukázky

Fit i bez fitka

299 Kč
239 Kč
Po operaci kolena - domácí cvičení a rehabilitace - 20%

Usnadněte si uzdravení!  Příručka pro všechny věkové kategorie, pro operované úrazy i pro výměnu kloubu. Obsahuje desítky doporučených cviků pro kvalitní návrat ke zdraví.

fitness a cvičení
Ukázky

Po operaci kolena - domácí cvičení a rehabilitace

189 Kč
151 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
fitness a cvičení
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>