Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
sport a fitness

Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
sport a fitness
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry - 20%
Netradičně zpracovaná monografie nabízí čtenáři pohled do světa mladých sportovců a trenérů, seznamuje ho s tématy psychologie sportu (sportovní a mentální trénink, psychická příprava, sexualita.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry

390 Kč
312 Kč
Ruský doping - Jak jsem zničil Putinovo tajné dopingové impérium - 20%
V roce 2015 Světová antidopingová agentura WADA v reakci na dopingový skandál v ruském sportu odebrala akreditaci ruskému antidopingovému centru, jehož ředitel Grigorij Rodčenkov následně rezignoval na svou funkci a za dramatických okolností odešel do USA.
sport a fitness
Ukázky

Ruský doping - Jak jsem zničil Putinovo tajné dopingové impérium

249 Kč
199 Kč
Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně - 20%
David Špidlen jako příležitostný autor vytvořil několik publikací zaměřených na témata, jimž se ve svém životě aktivně věnuje nebo věnoval. Sám o tom říká: „Jsem autor z donutkání.
sport a fitness
Ukázky

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně

149 Kč
119 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
sport a fitness
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Jóga z obýváku - 20%

Zacvičte si jógu v klidu a pohodlí pod vedením profesionálů Pozvěte si jógu domů a začněte cvičit ještě dnes, třeba v obýváku. Někdy se vám nikam nechce nebo zrovna nemůžete vyrazit někam za cvičením. Navíc jsou věci, které se na běžných lekcích ani nedozvíte.

sport a fitness
Ukázky

Jóga z obýváku

279 Kč
223 Kč
Spojeni jógou - 20%

24 nejzajímavějších osobností české jógy Rozhovory s 24 nejzajímavějšími osobnostmi, které se v ČR jógou zabývají, včetně starší generace, která u nás s jógou začínala.

sport a fitness
Ukázky

Spojeni jógou

249 Kč
199 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
sport a fitness
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

sport a fitness
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 20%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
sport a fitness
Ukázky

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

169 Kč
135 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
sport a fitness
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Lexikon mažoretky - 20%
Lexikon mažoretky seznámí čtenáře s problematikou tohoto sportu pomocí více jak sto čtyřiceti abecedně seřazených článků. Texty kapitol se opírají o dlouholeté zkušenosti s doprovodem mažoretky od prvních krůčků k prvnímu zápisu.
sport a fitness
Ukázky

Lexikon mažoretky

59 Kč
47 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
sport a fitness
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
sport a fitness
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
sport a fitness
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
sport a fitness
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
103 sportovních kuriozit - 20%
Sto a ještě tři zajímavosti navíc očima sportovního komentátora Davida Kozohorského. Začtěte se do příběhů, kde hrají svou roli vytrvalost, výjimečnost, odvaha, ale často také podvody, násilí nebo možná i smrt.
sport a fitness
Ukázky

103 sportovních kuriozit

199 Kč
159 Kč
Basketbal - 0%
Kniha Basketbal. Velký americký příběh zachycuje zásadní momenty dějin slavných klubů. Ale nejprve se vrací na začátek, před Vánoce 1891, kdy se nápad na novou hru zrodil v hlavě Jamese Naismithe. A co bylo pak? Kdy vznikla NBA a jak stoupal věhlas ?
sport a fitness
Ukázky

Basketbal

719 Kč
718 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 164 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>