Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek - 10%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

330 Kč
297 Kč
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková - 6%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 3

190 Kč
179 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková - 6%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 2

190 Kč
179 Kč
Forbes Cooking: Dobré jídlo - bohatý život. - Kateřina Bičíková - Harudová, Kateřina Pechová, Martina Baťhová, Markéta Marešová - 10%
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
gastronomie

Forbes Cooking

790 Kč
711 Kč
Superpotraviny: Sousto za soustem ke zdraví - Kristýna Malinowská - 10%
Odhalte taje superpotravin společně s nutriční specialistkou, objevte jejich blahodárné účinky a zjistěte, jak je vhodně zařadit do svého každodenního jídelníčku.
gastronomie

Superpotraviny

99 Kč
89 Kč
Foodstyling: Jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři - Kateřina Fišerová - 10%
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem.
gastronomie

Foodstyling

399 Kč
359 Kč
Ketodieta: Třicetidenní plán ketogenické diety, s níž zhubnete, vyrovnáte hladiny hormonů, podpoříte fungování centrální nervové soustavy a zlepšíte zdraví; navíc více než 80 receptů - Josh Axe - 10%
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu.
gastronomie

Ketodieta

359 Kč
323 Kč
Zápisník milovníka vína - Pavla Burešová, Patricia Janečková - 10%
Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína?
gastronomie

Zápisník milovníka vína

229 Kč
206 Kč
Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy -  kolektiv - 10%
Naše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. Tentokrát nejsme hlavními hrdiny my, ale kuchaři, jako jste vy.
gastronomie

Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy

399 Kč
359 Kč
Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková - 10%
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
gastronomie

Nové stolničení v kostce

289 Kč
260 Kč
Prague Coffee Guide - Veronika Tázlerová - 10%
První designový průvodce po nejlepších pražských kavárnách. Splněný sen jedné obyčejné holky, která se zamilovala do světa výběrové kávy. #instafriendly
gastronomie

Prague Coffee Guide

279 Kč
251 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené - Dalibor Titěra - 10%
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

280 Kč
252 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Jarmila Schreiberová - 10%
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
gastronomie

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

649 Kč
584 Kč
Receptury studených pokrmů -  kolektiv autorů, Jaroslav Runštuk - 10%
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
gastronomie

Receptury studených pokrmů

495 Kč
446 Kč
Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy -  kol. - 10%
Prestižní gastronomický průvodce Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy představuje aktuální výběr nejlepších restaurací v Česku.
gastronomie

Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy

690 Kč
621 Kč
Jídlo pro radost: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme - Eva Ferrarová - 10%
Bez jídla se neobejdeme. Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.
gastronomie

Jídlo pro radost

399 Kč
359 Kč
Udíme a grilujeme: Smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Markus Kaufer - 10%
Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení. Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue.
gastronomie

Udíme a grilujeme

349 Kč
314 Kč
Břišani: Příběh o jídle, trávení a našem mikrobiomu pro děti i jejich rodiče - Kristýna Mothejzíková - 10%
(3x)
Jak to, co jíme a kdy to jíme, ovlivňuje naše zdraví a pohodu? A jakou roli v tom hrají Břišani – breberky sídlící v našich střevech?
gastronomie

Břišani

299 Kč
269 Kč
Zvířata jsou k sežrání: Lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství - Eva Grestenbergerová - 10%
(1x)
Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!
gastronomie

Zvířata jsou k sežrání

299 Kč
269 Kč
Cupcakes - Anna Šmalcová - 10%
Cupcakes – krásky pečené v papírovém košíčku.
gastronomie

Cupcakes

299 Kč
269 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 > >>