Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2023

Sokratova obhajoba
(1x)
Roku 399 př. n. l. čelil Sokrates obvinění, že podlamuje důvěru ve společenské instituce. Žalobci chtěli chránit mladé lidi před zhoubným vlivem nebezpečného skeptika. ...
Ukázky

Sokratova obhajoba

179 Kč
Korespondence V + W
Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a osobní tragédie.
Ukázky

Korespondence V + W

899 Kč
Návod k použití železnice
(3x)
Osobitě poetický průvodce pro všechny železniční lidi…
Nevšední autobiografie, milostný dopis adresovaný železnici a taky průvodce evropskými dějinami zahalenými dýmem. Kniha se štemplem německého bestselleru slibuje prvotřídní jízdu!
Ukázky

Návod k použití železnice

377 Kč
Nemesis
(1x)
Výstřední milionář Jason Rafiel, s nímž se slečna Marplová setkala v příběhu Karibské tajemství, jí zanechal zvláštní dědictví – slečna Jane získá 20 000 liber, když přijde na kloub případu, o kterém nemá žádné informace. Heslo zní NEMESIS ...
Ukázky

Nemesis

349 Kč
Šikmý kostel
(33x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
Vraní oko
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

379 Kč
Zapomenutý zločin
(1x)
Případ, který před dvěma a půl staletími uzavřel Oldřich z Chlumu, znovu ožívá během vyšetřování vražd, jež vede Jiří Adam z Dobronína. Cosi tehdy zůstalo neobjasněno…
Ukázky

Zapomenutý zločin

188 Kč
Dech
(1x)
Na základě tisíciletých lékařských textů a nedávných špičkových studií v pulmonologii, psychologii, biochemii a fyziologii člověka kniha Dech konfrontuje naši znalost toho, co víme o své nejzákladnější biologické funkci. Dechu.
Ukázky

Dech

399 Kč
Pan Kaplan má stále třídu rád
(2x)
Jedna z nejoblíbenějších humoristických knih posledního století. Jiskřivý humor, spočívající v jazyce, jeho záludnostech a slovních hříčkách.
Ukázky

Pan Kaplan má stále třídu rád

289 Kč
Z Izrastiny s láskou
(5x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

299 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 422 položek
1 2 3 .. 43 > >>