Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2023

Nůž
(5x)
Harry Hole balancuje nad propastí. Už mnohokrát se probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení horší než jindy.

Nůž

359 Kč
Poklad byzantského kupce
Děj knihy se odehrává v archeologickém prostředí. Při autohavárii stařičké Pragy Alfy, jejíž kufr je tak kuriózně krabicovitý a veliký, že by se do něj dala ukrýt mrtvola, vypadne do posečené trávy na louce vedle silnice tělo zavražděné ženy.

Poklad byzantského kupce

269 Kč
Poslední tango v Havaně
(1x)
Další volné pokračování jednoho z nejprodávanějších titulů Františka Kotlety, a to knihy Příliš dlouhá swingers party, na kterou loni úspěšně navázala publikace Velké problémy v Malém Vietnamu.

Poslední tango v Havaně

221 Kč
Povídky
Obsáhlá audiokniha sestavená ze slavných i neznámých povídek Oty Pavla v interpretaci čtyř hereckých generací.

Povídky

320 Kč
Pravda, nebo lež
(6x)
Mladá spisovatelka Lowen Ashleighová se právě ocitla ve finanční tísni.

Pravda, nebo lež

269 Kč
Příliš dlouhá swingers párty
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.

Příliš dlouhá swingers párty

221 Kč
Stalingrad
(2x)
Píše se rok 1942 a německá armáda vítězí na všech frontách i díky speciálním vojákům ve svých řadách. Vojákům, kteří jsou prakticky nezničitelní – tedy pokud mají dost cizí krve.

Stalingrad

266 Kč
Stín větru
(4x)
Stín větru, literární thriller s prvky historického, gotického i detektivního románu, se stal kultovním knižním fenoménem a celosvětovým bestsellerem vydaným ve 45 zemích.

Stín větru

359 Kč
Škoda slova, které padne vedle
Českého herce, komika a dabéra Petra Nárožného není třeba představovat. Nyní ale napsal a zejména sám namluvil na dvojdesku obsáhlý výběr svých textů, úvah a drobných vzpomínek.

Škoda slova, které padne vedle

315 Kč
Uškrcená laborantka a další …

Nejslavnější české hororové povídky v podání populárních českých herců! Audiokniha obsahuje 12 povídek spisovatele Miloslava Švandrlíka ze sbírky Draculův švagr a dalších knih. Tyto příběhy lze označit za směs hororu, černého humoru a „duc

Uškrcená laborantka a další …

233 Kč
V první linii
(1x)
Kniha vzpomínek i pohledů do budoucnosti armádního generála Petra Pavla.

V první linii

359 Kč
Velké problémy v malém Vietnamu
Volné pokračování knihy Příliš dlouhá swingers party.

Velké problémy v malém Vietnamu

221 Kč
Verschluss
Poznejte zevnitř to, co je dnes označováno za nejrozsáhlejší sociální experiment, a seznamte se s osudy lidí, kteří pocítili dopady Krumlovského programu na vlastní kůži.

Verschluss

221 Kč
Vlci
(2x)
Novela Františka Kotlety, jejíž děj předchází legendární trilogii Bratrstvo krve.

Vlci

203 Kč
Život v utajení
(2x)
Audioknižní vydání čte Zuzana Slavíková.

Život v utajení

134 Kč
Faraon
(1x)
Bolesław Prus ve svém slavném historickém románu podává věrný obraz prostředí starého Egypta. Své líčení opřel o pečlivé studium vědeckých pramenů, a tak na rozdíl od různých fantazií je jeho román založen na skutečně historické představě.

Faraon

359 Kč
Královna ohně

Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně. Po boji o holý život má královna Lyrna za úkol odrazit vpád volarské armády a znovu dobýt nezávislost Sjednoceného království.

Královna ohně

494 Kč
Leonardo da Vinci

Skutečný obraz největšího génia všech dob poskládaný z jeho tisícistránkových deníkových záznamů

Zůstává nejkreativnějším géniem našich dějin. Jaká tajemství nám může odhalit?

Leonardo da Vinci

359 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Pražské jaro
(5x)
Simon Mawer, autor Skleněného pokoje, bestselleru deníku New York Times, se vrací do Československa. Tentokrát během bouřlivých šedesátých let a s napínavým příběhem o sexu, politice a zradě.

Pražské jaro

350 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 242 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>