Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Bretaňský odkaz
(2x)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.KOMISAŘ DUPIN TENTOKRÁT VYŠETŘUJE PŘÍMO PŘED VLASTNÍM PRAHEMV „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt…
Ukázky

Bretaňský odkaz

209 Kč
Bretaňský příboj
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
Bridgertonovi: Čekanka
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
Cizinec
(3x)
Světový bestsellerista Harlan Coben přichází se svým dosud nejskandálnějším thrillerem o tom, jak se mohou dobře míněné lži v cizích rukou změnit ve smrtící pasti. Cizinec se vynoří odnikud – možná v baru, možná na parkovišti, možná v supermarketu.
Ukázky

Cizinec

209 Kč
Co je odtud vidět
(6x)
„Když Selma řekla, že se jí v noci zjevila okapi, věděli jsme, že někdo z nás brzy zemře,“ zahajuje své vyprávění Selmina desetiletá vnučka Luisa. Selmě se dosud zdálo o africké antilopě třikrát a pokaždé potom někdo z vesnice zemřel.
Ukázky

Co je odtud vidět

297 Kč
Co se takhle vzít?
Je to docela šok, když žena, které jste se v životě nedotkl, v televizi prohlásí, že jste otcem jejího dítěte! Dante se sice dokáže vypořádat s každou situací, s touhle… to bude trochu problém!
Ukázky

Co se takhle vzít?

69 Kč
Dcery hněvu - 30%
(1x)
Ještě před svým oficiálním nástupem na mallorské oddělení vražd je major Antonio Morales povolán k prvnímu případu: u paty hradeb v Palmě byla nalezena zavražděná jeptiška. Kdo by však měl důvod zabíjet zbožnou devadesátiletou stařenku?
Ukázky

Dcery hněvu

199 Kč
139 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku

Prověřte dovednosti předškoláků Publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě ve kterém věku mělo umět.

Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku

299 Kč
Dluh svatební noci
Měla to být pomsta… a nakonec to pomsta byla! Před třemi roky nepřišla Helena do kostela, kde na ni Theo čekal u oltáře s připravenými snubními prstýnky. Nepřišla a vystavila ho posměchu celého světa.
Ukázky

Dluh svatební noci

69 Kč
Dokonalý zločin
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
Doživotí
(2x)
Brilantní vypravěč Billy O’Callaghan ve svém románu přináší velký příběh rodinných vztahů, nevlídných historických okolností a těžkého života v chudé a zkoušené zemi.
Ukázky

Doživotí

199 Kč
Henryho tajemství

Vzrušující kriminální román o stínech z minulosti a stopách, které nikdy nelze úplně zahladit. Právník Martin Benner miluje starožitnosti. Když jeho přítel Henry zemře, dostane Martin nabídku, které nelze odolat: převzít Henryho podíl v obchodě se starožitnostmi v New Yorku.

Ukázky

Henryho tajemství

319 Kč
Hledání odpovědnosti
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
Ukázky

Hledání odpovědnosti

240 Kč
Holandská vila
(5x)

Holandská vila je příběh ztraceného ráje, který zkoumá problémy dědictví, lásky a odpuštění i toho, jak sami sebe chceme vidět, a kým jsme doopravdy.

Ukázky

Holandská vila

278 Kč
Honzlová
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
Ukázky

Honzlová

198 Kč
Hra osudu
(1x)
Mladá instrumentářka Lydie Harrisová žije trochu nudně a dost osaměle v kalifornském Malibu. Po nehodě, při níž zemřeli její rodiče a bratr, se jí odcizila i sestra Adéla. Nedala o sobě vědět už více než čtyři roky, proto Lydii velmi překvapí, když jí najednou zavolá.
Ukázky

Hra osudu

209 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>