Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
kuchařky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
kuchařky
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Kuchařka při onemocnění dnou - 20%
Kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Kuchařka od nutriční terapeutky z IKEMu je návodem na stravování v akutním stadiu nemoci, ale i pomocníkem ve výběru potravin ve stadiu chronického onemocnění k předcházení problémů.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění dnou

149 Kč
119 Kč
Moderní česká cukrařina - 20%
(2x)

Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.

kuchařky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

299 Kč
239 Kč
Zdravě kdykoliv a kdekoliv - 20%
Jezte zdravě podle Sandry, abyste nebyli tlouštíci! Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv a kdekoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vám vyvážený poměr živin.
kuchařky
Ukázky

Zdravě kdykoliv a kdekoliv

249 Kč
199 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Jeruzalém - 20%
(1x)
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali.
kuchařky
Ukázky

Jeruzalém

349 Kč
279 Kč
Ájurvédská kuchařka - 20%
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

465 Kč
372 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>