Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Dokonalá lítost
(5x)
Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele.
Ukázky

Dokonalá lítost

319 Kč
Čistý, skromný život
(2x)
Povídky vymodelované citlivýma rukama sochaře.
Ukázky

Čistý, skromný život

229 Kč
Skandál sezony
(1x)
Když se plukovník Nathaniel Fairfax poprvé setkal s Cassandrou Furnivalovou, byla krásná, nevinná a svěží jako orosené poupátko růže.
Ukázky

Skandál sezony

109 Kč
U severní zdi
(11x)
Přišel čas platit účty za padesátá léta.
Ukázky

U severní zdi

329 Kč
Šelma
(6x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
Ukázky

Šelma

348 Kč
Buď táta... nebo nic!
Ta dívka, jejíž jméno se ani nedozvěděl, ho tenkrát úplně omámila. A potom zklamala. Jenže uplynuly čtyři roky, a Ross zjistil, že tím, kdo se dopustil křivdy… byl on! Jak mohla porodit moje dítě, když já nemůžu být ničí otec?
Ukázky

Buď táta... nebo nic!

69 Kč
Na nevěstu nevhodná!
(1x)
Znali ho jako Smutného prince… Ale Lily vzpomínala na dobu, kdy byl Chalíd někdo jiný. Kdy se ještě neproměnil v bezohledného člověka bez srdce. Vypadá jako holčička, pomyslel si Chalíd s bolestí, ale nebyla jí.
Ukázky

Na nevěstu nevhodná!

69 Kč
Na králův příkaz - 30%
Ondřejovi z Rohatce se konečně podařilo vyvléci se z osidel, která mu kladl křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře, jenž ho chtěl připravit o hrad Jenčov, bohaté naleziště železné rudy, hutě a hamr na výrobu železa.
Ukázky

Na králův příkaz

199 Kč
139 Kč
Popelčina kouzla
(1x)
Morgan správně z Constantinea vycítila temnotu. A ta temnota, která ovládala jeho život, teď hrozila pohltit i ji. To, co se mezi nimi odehrávalo, bylo temné a smyslné, ne sladké a omamné.
Ukázky

Popelčina kouzla

69 Kč
Poslední zrada
(2x)
Když dvě mladé dívky nedorazí z nočního klubu domů, jejich rodiny jsou bez sebe strachy. Z vězení totiž nedávno propustili Conora Dowlinga, muže, který jednu z dívek nenáviděl, protože právě kvůli ní skončil za mřížemi.
Ukázky

Poslední zrada

299 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>