Nejprodávanější e-knihy - duben 2023

Ty chladné oči
(5x)
Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde. Během nacistické okupace Smolenska se setkají okouzlující ruská dívka Neonila a český mladík Emil donucený bojovat za wehrmacht.
Ukázky

Ty chladné oči

279 Kč
Pan Nedosažitelný
Ava má problémy: nejenže jí život ztrpčuje troll, který ji stíhá na internetu urážkami a výhrůžkami, ale ještě k tomu musela požádat o pomoc a řešení zrovna Zacka Austina, který je jejím dalším problémem…
Ukázky

Pan Nedosažitelný

69 Kč
Plavba zlých snů
Řekla bych, že doktor Cruz Costello je můj úhlavní nepřítel. Jenže to by vyžadovalo, abychom si sebe navzájem všímali, což jsme už více než deset let neudělali. V tomhle městě je za zlatého hocha.
Ukázky

Plavba zlých snů

329 Kč
Smrt číhá na jarmarku
(3x)
Na prosluněném, idylickém švédském venkově dojde k dalšímu zločinu: smrt v Österlenu tentokrát udeří na jarmarku starožitných a sběratelských věcí, který se každoročně koná v malém místním městečku.
Ukázky

Smrt číhá na jarmarku

369 Kč
Takové maličkosti
(11x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
Ukázky

Takové maličkosti

197 Kč
Vytoužená smrt
Inspektor Adam Fawley a jeho tým bojují s časem. Co když je ve vězení nevinný člověk?
Ukázky

Vytoužená smrt

289 Kč
Zamilovaný muž
(1x)
Scott Sebastian je lhář. Což sedí, protože já jsem taky lhářka. Přesto pro mě není v jeho blyštivém světě polopravd místo.
Ukázky

Zamilovaný muž

279 Kč
Dosah spásy
(2x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
Ukázky

Dosah spásy

149 Kč
Skutečná cesta ven
(2x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky?
Ukázky

Skutečná cesta ven

249 Kč
Koncert pro dva
Stala se písní jeho života. Její láska z něj udělala lepšího člověka… A přesto Stefano věřil, že tím, že se vzdal svého místa u knížete, stal se… ničím! Pak se ale jedné zimní noci u jeho hradu objevila houslistka Lucy, a vše bylo jinak.
Ukázky

Koncert pro dva

69 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>