Nejprodávanější knihy - duben 2023
kuchařky

Mami, mám hlad - 11%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
kuchařky

Mami, mám hlad

323 Kč
287 Kč
Přerušovaný půst - 22%
Přerušovaný půst je moderní holistická metoda, která může významně přispět k upevnění zdraví. Zde se navíc dozvíte, co během přerušovaného půstu jíst, což vám pomůže bezpečně a dlouhodobě přerušovaný půst dodržovat a dosahovat tak skvělých výsledků.
kuchařky

Přerušovaný půst

318 Kč
248 Kč
Sexy dorty - 11%
Originální chutě a výjimečná podívaná ve smyslném provedení mistra cukráře. Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo.
kuchařky

Sexy dorty

449 Kč
399 Kč
Téměř zapomenuté recepty - 11%
Recepty na domácí koláče, zákusky, chléb nebo pečivo, které najdete v této knize, už možná trochu zapadaly prachem.
kuchařky

Téměř zapomenuté recepty

404 Kč
359 Kč
Vaříme zdravě pro diabetiky - 11%
Jíte rádi koláče, milujete nudle a brambory a myslíte si, že se jich budete muset kvůli cukrovce zříci? Je pravda, že při diabetu mellitu II. typu je nejlepší terapií změna stravovacích návyků. Přesto si i nadále můžete pochutnávat...
kuchařky

Vaříme zdravě pro diabetiky

269 Kč
239 Kč
Ájurvédská kuchařka - 11%
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

698 Kč
620 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
kuchařky

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Sama doma a hladová - 11%
Cítíš se opuštěná, jsi trochu nervozní a naštvaná na celý svět? Tak to se potřebuješ dobře najíst! Kuchařka Sama doma a hladová autora Matěje Pospíšila je volným pokračováním bestselleru Sám doma a hladový.
kuchařky
Ukázky

Sama doma a hladová

359 Kč
319 Kč
Superfood kuchyně
Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky.
kuchařky

Superfood kuchyně

62 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 4%
Velký český kuchařský lexikon získal I. cenu v soutěži Kuchařská kniha roku 2013 v kategorii Nejlepší kniha pro profesionály!
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

828 Kč
798 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 140 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>