Nejprodávanější tituly v roce 2023

U severní zdi
(13x)
Přišel čas platit účty za padesátá léta.
Ukázky

U severní zdi

404 Kč
Takové maličkosti
(13x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
Ukázky

Takové maličkosti

267 Kč
S prominutím řečeno
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
Ukázky

S prominutím řečeno

447 Kč
Bílá Voda
(19x)
Literární událost v limitované edici s ilustracemi Jaromíra 99.
Ukázky

Bílá Voda

899 Kč
Černá lilie
(1x)
Jaké tajemství skrývá tapisérie, na níž je zobrazena zahrada s nádhernými květy, mezi nimiž vynikají lilie, ale jen jedna je černá?

Černá lilie

314 Kč
Těla
(5x)
Matky a dcery. Jejich těla, jejich pouto, jejich rozepře, jejich strachy.

Těla

296 Kč
Pád Númenoru
(5x)
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
Ukázky

Pád Númenoru

448 Kč
Katův odkaz
(3x)
Na královského písaře Jiřího Adama z Dobronína se obrátí jedna ze staroměstských měšťanek a stydlivě přizná, že se její sestra Adelheida před lety provdala za berounského kata. Nedávno její muž zemřel a odkázal jí cosi podivného.

Katův odkaz

296 Kč
Zásnubní prsten
(1x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.

Zásnubní prsten

305 Kč
Kalmann
(11x)
Černý humor, kaluž krve a samý sníh! Na román, označovaný jako islandské Fargo, jen tak nezapomenete!
Ukázky

Kalmann

357 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>