V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie.
Byla jednou jedna obyčejná městská rodina a ta prožila neobyčejnou dovolenou. Ne u moře, ne v horách, ne v bůhvíjakých dálavách, ale v domácích luzích na báječné samotě uprostřed lesů, plných hub, borůvek a přírodních krás.
Milan Drobný je nejen známý zpěvák, ale také nadšený kuchař – amatér. Miluje vaření nenaplánované, vaření, kdy ho to podle jeho vlastních slov „rafne“ a on musí zapojit um a fantazii a třeba z mála surovin vykouzlit jídlo, nad kterým se všichni olizují.