Nejprodávanější tituly - prosinec 2016

Garfield 47: Garfield zvažuje možnosti
Jíst, či nejíst? To je hloupá otázka!

Garfield 47: Garfield zvažuje možnosti

89 Kč
Charakter mlčel a mluvilo tělo
Povídky o pocitech, zkušenostech a omylech ženy v nejlepším věku Již čtvrté vydání úspěšné knihy dvaceti osmi humorných příběhů psaných s ležérním nadhledem, jejichž tématem je láska a milostný život.

Charakter mlčel a mluvilo tělo

179 Kč
Já, Claudius
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
Ukázky

Já, Claudius

338 Kč
Jak jsem zachránil ZOO v Táboře
(2x)
Fascinující příběh záchrany desítek zvířat před jistou smrtí, který na jaře 2015 sledoval prostřednictvím médií celý národ. Táborská zoologická zahrada zkrachovala a věřitelé chtěli utratit některá i vzácná zvířata.

Jak jsem zachránil ZOO v Táboře

171 Kč
Jak se loví havrani
Napínavý příběh o přátelství, lásce, naději a zákeřné nemoci probíhá na pozadí přípravy uměleckého megaprojektu. Společně s hlavními hrdiny, anglickým sochařem Candym a jeho pražským kamarádem Martinem, prožijte nespočet divokých mejdanu, ...

Jak se loví havrani

297 Kč
Jednou úžasnou cestou okolo Islandu
Kniha odlehčeným až humorným stylem popisuje cestu okolo Islandu, kde jsme točili dokument. Přesný itinerář jsme neměli – rozhodli jsme se jet po hlavní islandské silnici kolem dokola a nechávali se překvapovat krásami tohoto fascinujícího ostrova.

Jednou úžasnou cestou okolo Islandu

315 Kč
Jelito
Drsňák Hank Chinaski líčí své dospívání v Los Angeles, poznamenané despotickým otcem, šikanou ve škole, bídou za hospodářské krize a narůstajícím pocitem odcizení, jemuž čelil vzdorem, násilím a únikem do světa literatury.
Ukázky

Jelito

260 Kč
Jeremjáš

Životní příběh starozákonního proroka Jeremjáše je – kromě jiného – naléhavým varováním před všemi podobami osobního a společenského násilí. Tak jej pojal i slavný pražský rodák Franz Werfel (1890–1945) ve svém románu.

Jeremjáš

349 Kč
JFK 36 Horká půda
Nález mapy Austrálie pocházející z paralelního, technicky vyspělejšího světa vyprovokuje útok na Kovářovu obchodně-pašeráckou společnost v New Orleans.

JFK 36 Horká půda

152 Kč
Jindřich starší z Minsterberka
(1x)
Syn husitského krále. Velký hráč s ?nízkými kartami.

Jindřich starší z Minsterberka

313 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>