Nejprodávanější tituly - prosinec 2016

Karel IV. a jeho Praha
Renomovaná autorka populárně historických publikací provede čtenáře středověkou Prahou ve stopách Karla IV. Jak Otce vlasti viděli jeho současníci, dvořané, řemeslníci, kupci a poutníci?

Karel IV. a jeho Praha

179 Kč
Kdo se směje naposled…

Druhý lehko i vážný slovník přirovnání, pořekadel a přísloví. Volně navazuje na Kdo jinému jámu kopá.


Přísloví, přirovnání a pořekadla v lehko i vážném podání pro děti, učitele i rodiče

Dalších 500 + 3 českých fraze

Kdo se směje naposled…

314 Kč
Kdy se dotknout dospělosti
Příběhy mladých lidí, kteří činí svá první důležitá rozhodnutí a pojmenovávají silné i složité chvíle, které v cestě za dospělostí prožili a přežili. Jsou tichým odrazem našich vlastních životů.

Kdy se dotknout dospělosti

269 Kč
Komu patří budoucnost?
Autorovo varování před nedávno nastoupeným směrem ve vývoji sítí vychází z pesimistické teze, podle níž jsou digitální technologie první technologií v dějinách, která v konečném výsledku zlikviduje více pracovních míst, než jich vytvoří.

Komu patří budoucnost?

359 Kč
Kostel sv. Alberta v Třinci

Brožura Kostel sv. Alberta v Třinci je další publikací ediční řady Monumenta Bohemiae et Moraviae, jejímž hlavním cílem je představit zajímavé umělecké památky široké veřejnosti.

Kostel sv. Alberta v Třinci

54 Kč
Krásně jsem si početl

Izrael, Jugoslávie, USA – Československo 1968-1973 Kniha dopisů, koncipovaná jako mezerovitá kronika života Arnosta Lustiga a jeho rodiny po odchodu do exilu v roce 1968, přináší jedinečný výběr autentických dokumentů a fotografií.

Krásně jsem si početl

404 Kč
Kvantová kreativita
V knize Kvantová kreativita se Amit Goswami, fyzik a autor knihy Uvědomělý vesmír, zabývá lidskou kreativitou a nahlíží na ni unikátně skrze kvantovou fyziku.

Kvantová kreativita

251 Kč
Láska v mnoha podobách
Kniha Láska v mnoha podobách k nám promlouvá o milostném trápení, o zápolení s alkoholem či s manželem-tyranem, o špatných vztazích matky s dcerou, nebo dokonce o bolesti nad ztrátou milované bytosti.

Láska v mnoha podobách

179 Kč
Literární toulky Kladenskem
Knížka pro všechny milovníky regionální literatury – a nejen pro ně. František Baďura provádí čtenáře v šesti kapitolách šesti různými oblastmi (Budeč, Libušín, Smečno, Unhošťsko, Lidice a Buštěhrad, Kladno) a jejich bohatou literární tradicí.

Literární toulky Kladenskem

198 Kč
Lži na pohovce
Na pozadí příběhu několika analyticky orientovaných terapeutů a jejich pacientů, který se odehrává v současném San Francisku, přední americký psychoterapeut otevírá řadu zásadních problémů pomáhajících profesí.

Lži na pohovce

357 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>