Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2020

Návrat do Remeše
Kniha analyzuje příčiny třídní exkluzivity vzdělání, znalostí a kultury.

Návrat do Remeše

270 Kč
Návrat do Valbone
(2x)
Příběh tří studentů začíná v roce 2001, kdy se v září nevrátili z prázdnin. Rodičům řekli, že jedou do Rumunska, ve skutečnosti ujížděli více na jih. Voda se po nich zavřela v okolí albánské vesnice Teth. Román na motivy skutečných událostí.

Návrat do Valbone

216 Kč
Nějaké otázky?!
Ve svých memoárech Nějaké otázky?! se ruský spisovatel a básník,vrací k období let 1948–1955, která prožil v sovětských věznicích a táborech Gulagu, především pak v oblasti Kolymy na Dálném východě.
Ukázky

Nějaké otázky?!

293 Kč
Nejhloupější anděl
Před Vánocemi přiletí anděl do městěčka Pine Cove a uvrhne jeho obyvatele do nepředstavitelného chaosu, jehož vrcholem je nejhrůznější vánoční večírek, jaký kdy zažili. Quill Book Award 2005 pro nejlepší román v kategorii sci-fi/fantasy/horor.

Nejhloupější anděl

269 Kč
Nejhorší děti na světě 3
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
Nejsem hoden
Výběr z díla Jiřího Suchánka, křesťanského básníka s neobyčejným nadáním a tragickým osudem. Dobová kritika jej přirovnávala k Seifertovi či Halasovi a řadila mezi nejlepší české formalisty.

Nejsem hoden

359 Kč
Není
(2x)
Kniha literárních reportáží, esejů a fejetonů o tom, jak všechno v životě pomíjí, ať jsou to lidé, situace, věci, prožitky.

Není

315 Kč
Neobyčejná přátelství v přírodě
(1x)
Kdo se ve světě přírody kamarádí? Kdo si pomáhá? Kdo komu připravuje snídani? Kdo koho s péčí ohryzává? Kocour Mourek provede nejmenší děti úžasným světem přírody, ve kterém vznikají neobyčejná a vzácná přátelství mezi zvířátky a rostlinkami, rostlinkami a houbami a houbami a zvířátky.

Neobyčejná přátelství v přírodě

323 Kč
Neomylný znalec
PhDr. Tomáš Novák se po dvaceti letech praxe soudního znalce nyní — zřejmě jediný v ČR — věnuje metodologickému posuzování znaleckých posudků z psychologie.

Neomylný znalec

119 Kč
Nikdy není pozdě na šťastné dětství
(2x)
Vzpomínky na Léta Páně 1962 – 1975, jak si to pamatuji já, Beatrice Landovská, narozená v září 1962 v Praze v Dejvicích, v porodnici na Roosweltově ulici.

Nikdy není pozdě na šťastné dětství

333 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100