Nejprodávanější Kniha - únor 2020

Zmizení Stephanie Mailerové
(3x)
V červenci 1994 je ospalé lázeňské městečko Orphea ve státě New York zburcováno děsivou událostí: ve vlastním domě je zavražděn starosta s celou svou rodinou, zabita je i svědkyně zločinu.

Zmizení Stephanie Mailerové

358 Kč
Odložený život
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.

Odložený život

99 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Advokát
(2x)
Kniha je příběhem bývalého policisty Tomáše Krásy, který po konfliktu se svými nadřízenými odchází od policie a stává se advokátem. Poznává nejen podvodné praktiky některých advokátů, ale rozkrývá i rozsáhlou korupci v řadách policie...

Advokát

250 Kč
Petříček Sellier & Petříček Bellot
Máte rád Bukowského? Jste víc syn nebo víc otec? Neutlačuje jedna poloha tu druhou? Kterou preferujete? ... Otázky jsou jasné. Petr Borkovec (1970) se ve svých krátkých prozaických textech pokouší zodpovědět všechny najednou.

Petříček Sellier & Petříček Bellot

215 Kč
Co je život ?
(1x)
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.

Co je život ?

349 Kč
Fáma
(2x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku.

Fáma

341 Kč
Hannibal
Třetí kniha ze čtyřdílné série o Hannibalu Lecterovi – a ta nejkontroverznější. Odehrává se sedm let po Mlčení jehňátek a i zde konfrontuje Hannibala Lectera s Clarice Starlingovou.
Ukázky

Hannibal

313 Kč
Platforma
(1x)
Protagonistou románu nejkontroverznějšího spisovatele současné francouzské literatury je autorův generační druh, tentokrát už čtyřicátník, úředník na ministerstvu kultury.

Platforma

323 Kč
Mé cesty do hlubin mozku
(5x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>