Nejprodávanější knihy - březen 2020

Kolem Jakuba
(4x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
Ukázky

Kolem Jakuba

232 Kč
Zmizení Stephanie Mailerové
(3x)
V červenci 1994 je ospalé lázeňské městečko Orphea ve státě New York zburcováno děsivou událostí: ve vlastním domě je zavražděn starosta s celou svou rodinou, zabita je i svědkyně zločinu.

Zmizení Stephanie Mailerové

358 Kč
Osmý život (pro Brilku)
(4x)
Strhující rodinná sága provázená vůní čokolády se odehrává na pozadí celého dvacátého století, za gruzínskoruské války a v neklidném revolučním období.
Ukázky

Osmý život (pro Brilku)

584 Kč
Jíme zdravě po celý rok:  Jaro,  Léto,  Podzim,  Zima
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.

Jíme zdravě po celý rok: Jaro, Léto, Podzim, Zima

449 Kč
Nabarvené ptáče
(8x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
Ukázky

Nabarvené ptáče

214 Kč
Prázdniny v Evropě
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.

Prázdniny v Evropě

404 Kč
Fáma
(2x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku.

Fáma

341 Kč
Malá bubenice
(2x)
Charlie je najata izraelskou tajnou službou, aby se vydávala za propalestinskou aktivistku a milenku bratra nebezpečného teroristy.

Malá bubenice

358 Kč
Cestovatelé ve třetí říši
(2x)
Kniha Cestovatelé ve třetí říši se snaží odpovědět na otázku, zda současníci mohli pochopit podstatu nacionálního socialismu, čelit vlivu nacistické propagandy a tušit či předvídat holokaust.
Ukázky

Cestovatelé ve třetí říši

358 Kč
Klub divných dětí
(3x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
Ukázky

Klub divných dětí

422 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>