Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Pivo na Loiře
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
Pláž v Chorvatsku
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
Praskliny
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
Ukázky

Praskliny

199 Kč
Stará tajemství
(3x)

Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi.

Ukázky

Stará tajemství

279 Kč
Svatba duchů
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
Hráčka z Riviéry
Od začátku šlo o více než jenom o pár partiček karet. To věděli jak Edie, která musela vyhrát, tak Dante, který nebyl zvyklý prohrávat! A od začátku oba věděli, že ten druhý je ve skutečnosti někým jiným, než za koho se vydává.
Ukázky

Hráčka z Riviéry

69 Kč
Hříšné dopisy
(4x)
Nikdy na něj nezapomenu – na muže, jehož jsem nikdy nepotkala. S Griffinem Quinnem jsem si v dětství psala. Během let jsme se přes stovky dopisů spřátelili, svěřovali si nejhlubší, nejtemnější tajemství a vytvořilo se mezi námi pouto.
Ukázky

Hříšné dopisy

199 Kč
Svatební cesta do Londýna
(1x)
Když se Beth provdala za svého přítele z dětství, aby se zbavila dluhů, krátce po svatbě se její manžel vrátil ke svému životu v Londýně. Beth zůstala na všechno sama!
Ukázky

Svatební cesta do Londýna

109 Kč
Baletky
(15x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

125 Kč
Umění být zdráv
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>