Nejprodávanější e-knihy - září 2020
pohádky a legendy

Pohádky na předpis - 20%
Když je člověk nemocný, hned se začne bát. Neví totiž zpočátku, co mu je, a taky neví, kdy se uzdraví. Leží v posteli, kouká do stropu a je mu ouvej. Ale i v nemocnici na vás může čekat spoustu nových kamarádů – stejně jako na hrdiny této knížky.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky na předpis

209 Kč
167 Kč
České pohádky pro malé děti - 20%
Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky pro malé děti

209 Kč
167 Kč
Kouzelné pověsti pražské - 20%
(1x)

Říká se, že kdysi dávno, v pohádkách, žili skřítkové, permoníci, víly, čerti, vodníci a kdovíjaká další havěť. Pojďte se s námi projít Prahou a vyprávět si o jejich pověstech.

pohádky a legendy
Ukázky

Kouzelné pověsti pražské

237 Kč
190 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
pohádky a legendy
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Africké pohádky - 20%
Kniha přináší pohádky z černého kontinentu. Příběhy, vyprávěné dětem v jiných koutech světa, jistě osloví i naše nejmenší čtenáře.
pohádky a legendy
Ukázky

Africké pohádky

75 Kč
60 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
pohádky a legendy
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Čteme s obrázky – Jak se žirafa vytahovala a další pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
pohádky a legendy
Ukázky

Čteme s obrázky – Jak se žirafa vytahovala a další pohádky

179 Kč
143 Kč
Klasické české pohádky - 20%
Klasické české pohádky jsou drahocenným pokladem, který je od pradávna předáván dalším pokolením. Maminčino nebo tatínkovo čtení dětem v postýlce, vlídné vyprávění našich prarodičů, to jsou chvilky, na které se nezapomíná. Takové vzpomínky si uchováváme hluboko ve svém srdci a snažíme se podobné chvilky nabídnout i našim dětem. Pohádky doprovázejí krásné ilustrace.
pohádky a legendy
Ukázky

Klasické české pohádky

209 Kč
167 Kč
Pohádková logopedie - O veliké řepě - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádková logopedie - O veliké řepě

99 Kč
79 Kč
Strašidla z Vidlákova - 20%
Na hradě Vidlákov žijí strašidla Mlhulena, Bouchal Škrtislav, Ohníček a Smrádek.
pohádky a legendy
Ukázky

Strašidla z Vidlákova

175 Kč
140 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>