Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2020
detektivky

Půlnoční slunce
(3x)
V sedmdesátých letech 20. století se na dalekém severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kasund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich životy jsou svázány přísnými pravidly.
detektivky

Půlnoční slunce

260 Kč
Sběratel motýlů
(4x)
Izolovaná zahrada, kvetoucí rostliny a… sbírka nádherných motýlů – mladých žen, které byly uneseny. O to vše pečuje Zahradník, zvrhlý muž posedlý uchováváním krásných dívek.
detektivky
Ukázky

Sběratel motýlů

269 Kč
Afghánec
(1x)
Frederick Forsyth svým románem, Afgháncem, znovu dokazuje, že v něm má žánr špionážního thrilleru opravdového mistra. I v této knize vychází z nejžhavější současnosti, a přesto se mu podařilo vytvořit zcela originální a napínavý příběh.
detektivky

Afghánec

314 Kč
Kritik

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky

Kritik

269 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

detektivky

Hluboký spánek

339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4