Nejprodávanější e-knihy - září 2020
ostatní

Upřímnost až na kost - 20%
Tereza Boučková patří mezi nejzajímavější autory současné české literatury. I když toho o sobě prozradila sama ve svých knihách opravdu hodně, tento portrét přináší stručné shrnutí její životní i spisovatelské dráhy.
ostatní
Ukázky

Upřímnost až na kost

129 Kč
103 Kč
Vůdcové, myslitelé, hrdinové - 20%

Od autora světových bestsellerů Steve Jobs a Leonardo da Vinci. Doplněno o unikátní předmluvu, kterou Isaacson v roce 2020 napsal jen pro české vydání knihy.

ostatní
Ukázky

Vůdcové, myslitelé, hrdinové

299 Kč
239 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
ostatní
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Prázdniny v Evropě - 20%
(3x)
Máte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou.
ostatní
Ukázky

Prázdniny v Evropě

349 Kč
279 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.) - 20%
Biografie druhého československého prezidenta. První díl čtenáře seznamuje s osobností Edvarda Beneše mezi léty 1884–1935.
ostatní
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.)

290 Kč
232 Kč
Atlas hub - 20%

Poznáváme naše houby Populárně-naučný průvodce vybranými druhy jedlých, nejedlých a jedovatých hub, které můžete v naší přírodě najít nejen v lesích, ale i na loukách či v parcích, a to po celý rok.

ostatní
Ukázky

Atlas hub

209 Kč
167 Kč
Byl jsem číslo 30529 - 20%
(1x)
Po válce se Felix Weinberg, aby vůbec dokázal jít dál, rozhodl potlačit své vzpomínky a neohlížet se zpátky. Málokdo by uvěřil, že uznávaný vědec a univerzitní profesor fyziky jako dospívající chlapec prošel peklem koncentračních táborů a přežil i pochod smrti.
ostatní
Ukázky

Byl jsem číslo 30529

212 Kč
170 Kč
Cesta za svobodou: Harry a Meghan a vznik moderní královské rodiny - 20%
Když se objevily zprávy o klíčícím romantickém vztahu mezi milovaným anglickým princem a americkou herečkou, upoutaly pozornost celého světa a rozpoutaly šílenství mezinárodních médií.
ostatní
Ukázky

Cesta za svobodou: Harry a Meghan a vznik moderní královské rodiny

279 Kč
223 Kč
Generál Heliodor Píka a jeho vrazi - 20%
(1x)
Armádní generál Heliodor Píka patří k prvním obětem komunistického režimu v Československu. Zcela unikátní příběh o lidské nenávisti, ideologické zaslepenosti, naprostém odporu k odlišnosti názoru a až zločineckému způsobu uvažování. Člověkem označovaným za vraha generála Heliodora Píky je prokurátor JUDr. Karel Vaš. Nebyl však sám...
ostatní
Ukázky

Generál Heliodor Píka a jeho vrazi

280 Kč
224 Kč
Po práci je pořád legrace - 20%
Pokračování úspěšné trilogie Po práci legraci, která formou zábavného lexikonu mapovala anekdoty, hádanky, průpovídky, písňové parodie, přezdívky politiků a další posměšky z časů socialismu.
ostatní
Ukázky

Po práci je pořád legrace

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 195 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>