Nejprodávanější e-knihy - září 2020
sci-fi

Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Pohádka o Trojce - 20%
Satirický román o souboji mladých inteligentních vědců s tupou byrokratickou mašinérií v 76. patře mrakodrapu, v němž se výtah běžně dostává jen po 13. patro – vznikl v roce 1967.
sci-fi
Ukázky

Pohádka o Trojce

109 Kč
87 Kč
Děti zmaru - 20%
Po zhroucení lidského impéria se Země odmlčela. Terraformační programy na různých planetách ve vesmíru ale pokračují, protože stále je naděje, že je přiletí osídlit kolonisté. Vědecký tým na planetě Nod pracuje ve dvou skupinách.
sci-fi
Ukázky

Děti zmaru

249 Kč
199 Kč
Ilustrovaný muž - 20%
Jsou příběhy, které žijí vlastním životem. Právě takové na sobě nosí záhadný Ilustrovaný muž. Celé jeho tělo pokrývají tetování, která vytvořila dávno zmizelá čarodějka snad z jiné planety. Bezejmenný vypravěč se setká s Ilustrovaným mužem a nahlédne do výjevů, které se mu odehrávají před očima.
sci-fi
Ukázky

Ilustrovaný muž

249 Kč
199 Kč
Star Trek: Picard – Nejposlednější z nadějí - 20%
Admirál Picard musí opustit Enterprise i své kolegy a postavit se nejtěžší výzvě v dosavadní kariéře. Masivní hvězda v Romulanském impériu hrozí zhroucením a přeměnou v supernovu. Šoková vlna od takového jevu může být nevyzpytatelná a Romulané ani Federace na ní nechtějí čekat.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Picard – Nejposlednější z nadějí

249 Kč
199 Kč
Výhled na hvězdy - 20%
Spense se podařilo získat si respekt. Už se nepotuluje po jeskyních a neživí se potkaním masem, ale jako zručná pilotka svádí boj s Krelly, kteří usilují o vyhlazení lidstva na planetě Detritus. Teď ji ale čeká další náročný úkol.
sci-fi
Ukázky

Výhled na hvězdy

217 Kč
174 Kč
Bakly – V objetí smrti - 20%
(1x)
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi
Ukázky

Bakly – V objetí smrti

239 Kč
191 Kč
Projekt Alfa - Na útěku - 20%
Mám tři cíle: 1. Zůstat naživu. 2. Nenechat se chytit. 3. Zničit Guntega a jeho program. Nejsem si jistá, co z toho bude nejtěžší. Laylin život se změnil ze dne na den. Musela se naučit, jak bojovat a udržet se naživu. Teď se chce pomstít a zničit Guntega a jeho výzkumný program.
sci-fi
Ukázky

Projekt Alfa - Na útěku

179 Kč
143 Kč
První a jediní - 20%
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi
Ukázky

První a jediní

149 Kč
119 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
sci-fi
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 72 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>