Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
beletrie

Úzkosti a jejich lidé - 11%
(10x)

Bláznivá komedie o skupince rukojmích zajatých při prohlídce bytu .

beletrie
Ukázky

Úzkosti a jejich lidé

359 Kč
319 Kč
Ohňostrojení - 17%
(1x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
beletrie

Ohňostrojení

238 Kč
198 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
ROBOT100 - 11%
(4x)
Povídková antologie ke stoletému výročí slova robot. Právě jím bratři Čapkové obohatili světovou slovní zásobu. A letos je tomu právě sto let, kdy se slovo robot poprvé objevilo v tisku, což je jedinečný důvod k oslavě.
beletrie
Ukázky

ROBOT100

358 Kč
318 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
beletrie

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Dějiny legendárních zemí a míst - 37%
(4x)
Na cestě, jež je zasvěcená i zábavná, jak ji dokáže uspořádat jen Umberto Eco. Najdeme na ní starověké a středověké texty v bezprostředním sousedství dnešních příběhů, filmy vedle básní, komiksy vedle románů, které ovlivnily vnímavost i založení náš všech.
beletrie

Dějiny legendárních zemí a míst

798 Kč
499 Kč
Rukopis nalezený v Akkonu - 6%
(7x)
Nejnovější kniha brazilského spisovatele Paula Coelha je dalším dílem, v němž se fikce prodchnutá univerzálními hodnotami prolíná se skutečnými historickými událostmi.
beletrie
Ukázky

Rukopis nalezený v Akkonu

158 Kč
148 Kč
Dlouhá trať - 11%
(6x)
Občas se stane, že v půlce závodu zapomenete, proč vlastně soutěžíte.
beletrie
Ukázky

Dlouhá trať

332 Kč
295 Kč
Hotýlek na Islandu - 11%
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
beletrie

Hotýlek na Islandu

359 Kč
319 Kč
Babička - 78%
Druhé vydání nejznámější prózy Boženy Němcové s ilustracemi Martina Velíška. Součástí knihy je CD (ve formátu MP3) s kompletním textem načteným Evou Holubovou.
beletrie

Babička

796 Kč
178 Kč
Šarlatán - 11%
(6x)
Josef Klíma převedl do knižní podoby scénář Marka Epsteina k filmu Šarlatán.
beletrie

Šarlatán

269 Kč
239 Kč
Selfíčka - 11%
(1x)
Dnes si mladí fotí selfíčka, aby, snad, zachytili důležité momenty života. Naučil jsem se selfíčka nikoli fotografovat, ale psát. Chci teď spíše ustoupit do pozadí a nechat čtenářovu fantazii pracovat, chci ukázat jen náčrtky.
beletrie

Selfíčka

178 Kč
158 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
beletrie

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Kde zpívají raci - 11%
(12x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
beletrie
Ukázky

Kde zpívají raci

358 Kč
318 Kč
Konec hry - 11%
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá.
beletrie

Konec hry

359 Kč
319 Kč
Rozhovory s přáteli - 11%
(3x)
Knihu můžeme číst jako romantickou komedii, plnou nevěry, sexu, odcizení i sblížení, ale zároveň jako silný příběh o životě a myšlení současných mladých žen.
beletrie
Ukázky

Rozhovory s přáteli

313 Kč
278 Kč
Josephine Bakerová - 53%
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
beletrie
Ukázky

Josephine Bakerová

398 Kč
188 Kč
Geniální přítelkyně 1 - 11%
(8x)
Román Geniální přítelkyně je první ze stejnojmenné tetralogie, jejíž pojící linií je složité, bouřlivé, ale stále intenzivní přátelství mezi Elenou a Lilou, které se narodily a vyrostly v chudinské neapolské čtvrti.
beletrie
Ukázky

Geniální přítelkyně 1

312 Kč
278 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
beletrie
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Tvýma očima - 11%
(2x)
Poté, co se jeho přítel Simon pokusí o sebevraždu, navštíví Petr kliniku, která by snad mohla Simonovi pomoci. Na klinice zkoumají hlubinné kontakty mezi lidmi a vyvinuli epochální metodu skenování mozku.
beletrie

Tvýma očima

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>