Nejprodávanější Kniha v roce 2021
gastronomie

Umění fermentace II.
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

449 Kč
Les a louka na talíři
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

134 Kč
Chilli
(1x)
Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti.
gastronomie

Chilli

539 Kč
Ketodieta
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu.
gastronomie

Ketodieta

323 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
gastronomie

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

584 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Jídlo pro radost
Bez jídla se neobejdeme. Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.
gastronomie

Jídlo pro radost

359 Kč
Receptury teplých pokrmů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.
gastronomie

Receptury teplých pokrmů

536 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie.
gastronomie

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

116 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>