Nejprodávanější knihy - únor 2022
kuchařky

Hovory s řezníkem - 11%
Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě?
kuchařky

Hovory s řezníkem

629 Kč
559 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
kuchařky
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Klenoty klasické evropské kuchyně - 11%
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně.
kuchařky

Klenoty klasické evropské kuchyně

413 Kč
367 Kč
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy - 11%
(1x)
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.
kuchařky

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy

413 Kč
367 Kč
Mámy hubnou s námi - 11%
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
kuchařky
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
159 Kč
Oheň a dým - 11%
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.
kuchařky

Oheň a dým

449 Kč
399 Kč
Retrojídlo - 11%
Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř?
kuchařky

Retrojídlo

359 Kč
319 Kč
Snadno a rychle 3 - 11%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nový, dlouho očekávaný 3.díl.
kuchařky

Snadno a rychle 3

323 Kč
287 Kč
Vůně chleba - 11%
Kuchařka, která voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov.
kuchařky

Vůně chleba

323 Kč
287 Kč
Jíme zdravě po celý rok:  Jaro,  Léto,  Podzim,  Zima - 11%
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.
kuchařky

Jíme zdravě po celý rok: Jaro, Léto, Podzim, Zima

449 Kč
399 Kč
Low Carb - Rychlé recepty pro všední den - 11%
Jíme zdravě a přitom chutně I ve všední den v kanceláři? To nezní moc reálně – spíš si dáme tu sušenku, tu sýrovou housku a nakonec rychle jen talíř hranolek v kantýně…
kuchařky

Low Carb - Rychlé recepty pro všední den

314 Kč
279 Kč
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - 11%
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami.
kuchařky

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání

539 Kč
479 Kč
Pečeme chleba – voňavý poklad z trouby - 11%
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený.
kuchařky

Pečeme chleba – voňavý poklad z trouby

161 Kč
143 Kč
Pohádková kuchařka - 11%
"Ochutnejte narozeninový dort pejska a kočičky, čokoládovou lázeň pro tři prasátka nebo ježibabiny magické lektvary! "
kuchařky

Pohádková kuchařka

242 Kč
215 Kč
Přerušovaný půst - 11%
Krátký půst, dlouhý život. Tak jednoduše se dá shrnout blahodárný vliv, který na naše zdraví má několikahodinový nebo denní půst. U přerušovaného půstu se omezí příjem potravin na několik hodin denně. Přitom nemusíte počítat kalorie, ani se zřík
kuchařky

Přerušovaný půst

269 Kč
239 Kč
Upečeno s láskou - 11%

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

kuchařky

Upečeno s láskou

359 Kč
319 Kč
Velká kuchařka světových kuchyní
Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu.
kuchařky

Velká kuchařka světových kuchyní

441 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
kuchařky

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Jíst a žít
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
kuchařky

Jíst a žít

269 Kč
Revoluce v opravdovém jídle - 11%
(2x)
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
kuchařky

Revoluce v opravdovém jídle

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 140 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>