Nejprodávanější knihy - únor 2022
kuchařky

Staropražská kuchařka - Rusky - 11%
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
kuchařky

Staropražská kuchařka - Rusky

314 Kč
279 Kč
Vinografie - 11%
Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít.
kuchařky

Vinografie

269 Kč
239 Kč
Fit recepty 3. díl - 11%
Chceš postavu po jaké už dlouho sníš? Chceš se cítit sebevědomě? Chceš žít zdravě a zvýšit svou imunitu? V tom případě jsou Fit recepty pro Tebe jako stvořené!
kuchařky

Fit recepty 3. díl

347 Kč
308 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

kuchařky

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Radčina kuchařka bez lepku 2 - 11%
Radka Vrzalová přináší vynikající bezlepkové i bezmléčné recepty. Již se trochu orientujete na „bezlepkovém trhu“, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili?
kuchařky

Radčina kuchařka bez lepku 2

305 Kč
271 Kč
Ryby z našich rybníků a řek - 11%
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny.
kuchařky

Ryby z našich rybníků a řek

224 Kč
199 Kč
Sám doma a hladový - 11%
Moderní, vtipná a fresh kuchařka hlavně pro chlapy.
kuchařky
Ukázky

Sám doma a hladový

359 Kč
319 Kč
Trhovní kuchařka staročeská - 11%
(2x)
Tato kuchařka nás zavede na staročeský trh na Náplavce v 19. století za časů.
kuchařky

Trhovní kuchařka staročeská

224 Kč
199 Kč
Tvarůžková kuchařka - 11%
Tvarůžková kuchařka - to jsou báječné slané i sladké recepty z tradičního moravského sýra. Ale nejen to! V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty.
kuchařky

Tvarůžková kuchařka

359 Kč
319 Kč
Uzení pro labužníky - 11%
V knize najdete nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení.
kuchařky

Uzení pro labužníky

224 Kč
199 Kč
Vývary - 11%
Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete.
kuchařky

Vývary

314 Kč
279 Kč
Yotam Ottolenghi: Kuchařka - 11%
Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
kuchařky

Yotam Ottolenghi: Kuchařka

449 Kč
399 Kč
Fit recepty - 11%
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
kuchařky

Fit recepty

347 Kč
308 Kč
Fit recepty 2. díl - 11%
Druhé pokračování úspěšné kuchařky Fit Recepty se 155 novými, originálními recepty.
kuchařky

Fit recepty 2. díl

347 Kč
308 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
kuchařky

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - 11%
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
kuchařky

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
559 Kč
Vše o čaji pro čajomily - 11%
(1x)
Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Čtenář zde najde téměř 300 barevných fotografií jednotlivých typických čajů.
kuchařky

Vše o čaji pro čajomily

323 Kč
287 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého - 11%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
128 Kč
Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.
kuchařky

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 140 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>