Nejprodávanější knihy - květen 2022
gastronomie
1
2
3
4
5
(1x)
Kniha
E-Kniha
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie
Ukázky
V restauraci
Christoph Ribbat
267 Kč
1
2
3
4
5
(1x)
Kniha
E-Kniha
Oblíbená autorka, Jarmila Mandžuková, v úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit.
gastronomie
Ukázky
Nenechte se zabít cukrem
Jarmila Mandžuková
242 Kč
1
2
3
4
5
(1x)
Kniha
Bazar
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
gastronomie
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
Lukáš Hejlík
329 Kč
Kniha
Bazar
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
gastronomie
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii
Ladislav Špaček
539 Kč
Kniha
Bazar
Příručka pro začátečníky sous vide vaření – techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací – nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla.
gastronomie
Sous vide u vás doma
Lisa Q. Fetterman
440 Kč
1
2
3
4
5
(3x)
Kniha
E-Kniha
Jak to, co jíme a kdy to jíme, ovlivňuje naše zdraví a pohodu? A jakou roli v tom hrají Břišani – breberky sídlící v našich střevech?
gastronomie
Břišani
Kristýna Mothejzíková
269 Kč
Kniha
E-Kniha
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie
Síla přírodní fermentace
Sandor Ellix Katz
359 Kč
Kniha
E-Kniha
Když vědecký novinář Bas Kast krátce po čtyřicítce zkolaboval, stanul tváří v tvář otázce: Zničil si nevhodnými potravinami zdraví?
gastronomie
Nutriční kompas
Bas Kast
314 Kč
Kniha
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie
Pražská kuchyně běžná i sváteční
Pavel Růt
358 Kč