Nejprodávanější tituly - květen 2022

Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.

Myšlenky za volantem

134 Kč
Nebe po bouři
Dlouho očekávaný závěr bestsellerové tetralogie Jiskra v popelu.

Nebe po bouři

386 Kč
Největší lekce dona Quijota
Největší lekce dona Quijota s podtitulem Důmyslný derviš Sidi Hamet Ibn Enheli a voják Saavedra je trochu jako koláž, kde se historie setkává s mýty a příběhy již napsanými.
Ukázky

Největší lekce dona Quijota

269 Kč
Nokturna
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
Ukázky

Nokturna

268 Kč
Práce
Proč vlastně pracujeme? Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti. Pracovat nebo si práci hledat je pro nás prý zkrátka přirozené.

Práce

377 Kč
Propast smrti
(6x)
Soukromá detektivní kancelář Kate Marshallové a Tristana Harpera má svůj první velký případ. Před dvanácti lety odhalila novinářka Joanna Duncanová politický skandál a poté záhadně zmizela.
Ukázky

Propast smrti

359 Kč
Skrytá tajemství Prahy
Autor bestsellerů 25 tajemství Prahy a Nová tajemství Prahy David Černý nás provede po zákoutích staré Prahy.

Skrytá tajemství Prahy

314 Kč
Strážce
4. díl Tetralogie Bratří MacLachlanů Ještě včera nikým neznámá Jana se přes noc stane celebritou.

Strážce

267 Kč
Světla a stíny husitství
Kniha přináší 24 studií, původně publikovaných časopisecky i knižně. Tematicky se zaměřuje na problematiku husitské Prahy, věnuje se osobnosti Jana Žižky i kultuře a jazyku husitské epochy.

Světla a stíny husitství

531 Kč
Šum
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!

Šum

512 Kč
Těhotnej Buddha
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

Ukázky

Těhotnej Buddha

178 Kč
Ten den
(3x)
Pokračování bestselleru 365 dní není jen milostným příběhem, který je příjemné číst před spaním. Je to kniha o velkých neznámých, velké lásce, velkém nebezpečí… a velké vášni.

Ten den

449 Kč
Umění, kterému nikdo nerozumí
(2x)
Výtvarný kritik Jan H. Vitvar zve čtenáře na zábavnou a dobrodružnou cestu po dějinách vizuální kultury, která ukazuje, že naše chápání umění mnohdy vede přes fatální nepochopení.
Ukázky

Umění, kterému nikdo nerozumí

314 Kč
V nebi je pusto
(1x)
Městečko Trochenbrod, v polštině Zofjówka, se od většiny podobných míst ve východní Evropě lišilo pouze tím, že jeho obyvatelé byli až na výjimky Židé a mluvili jidiš.

V nebi je pusto

267 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české - Dětství
(1x)
Od početí a porodu přes výchovu a vzdělávaní a získávaní prvních pracovních zkušenosti až po práh dospělosti v prostředí města, vesnice i šlechtických rodů, v rodině, ve škole či sirotčinci, za války i v míru.
Ukázky

Velké dějiny zemí Koruny české - Dětství

801 Kč
Ženská na 1000 stupňů
(1x)
Hrdinkou románu Hallgrímura Helgasona Žena na 1000° je osmdesátiletá Islanďanka Hera Björnssonová, která tráví své poslední dny v reykjavické garáži. Společnost jí dělá jen počítač a granát z druhé světové války, ukrytý pod peřinou..
Ukázky

Ženská na 1000 stupňů

403 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha
(2x)
Druhý svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů (opatřených doslovným českým překladem), vzniklých v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava nebo v ústředních německých úřadech.
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
Idiot
(3x)
Nový překlad románu, který se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury.

Idiot

629 Kč
Konec civilizace
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.

Konec civilizace

323 Kč
Zobrazuji 861 - 880 z 1000 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 50 > >>