Nejprodávanější tituly - květen 2022

Stopařův průvodce Galaxií 3. - 11%
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
278 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Horká půda - 27%
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...

Horká půda

271 Kč
198 Kč
Hotýlek - 11%
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
319 Kč
Středověk v nás - 6%
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

Středověk v nás

338 Kč
318 Kč
Malevil - 11%
(3x)
Společenská fikce světově proslulého francouzského spisovatele se odehrává převážně v sedmdesátých letech 20. století, ale končí o celá desetiletí později.

Malevil

448 Kč
398 Kč
Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Strážce boleslavského mystéria
(2x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
Ukázky

Strážce boleslavského mystéria

199 Kč
Digitální pevnost - 6%
(8x)
Digitální thriller od autora bestselleru Šifra mistra Leonarda. Jeho děj se točí kolem složitého počítačového kódu.

Digitální pevnost

381 Kč
358 Kč
Osobitost české literatury - 11%
Ruský bohemista Oleg Malevič pojal do své knihy studie, úvahy a eseje, jež psal za svého vědeckého působení během téměř padesáti let.

Osobitost české literatury

252 Kč
224 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Tajemství paravánu následníka trůnu - 11%
Obrazová publikace mapuje nedávno objevenou sbírku pohlednic následníka rakouského trůnu, vypovídající o soukromém životě arcivévody a dalších příslušníků habsburské rodiny.

Tajemství paravánu následníka trůnu

268 Kč
238 Kč
Břečka - 11%
(1x)
Novela newyorského spisovatele a hudebníka je neobeatnický milostný příběh, odehrávající se převážně pod zachmuřeným nebem Portlandu v Oregonu.

Břečka

115 Kč
102 Kč
Studio zločinu - 11%
(1x)
Krátké povídky mladého londýnského autora, jehož hvězda teprve vychází. Ve městě Beerlight žijí podivné postavičky, které se scházejí v non-stop butiku se zbraněmi a v baru U Zpožděný reakce.

Studio zločinu

115 Kč
102 Kč
Vládcové ostatků - 11%
Další příběhy českého rytíře Martina ze Stvolna, odehrávající se v polovině 14. století. Císař Karel IV. potvrdí jeho sňatek s bývalou manželkou třeboňského kata Johankou.

Vládcové ostatků

404 Kč
359 Kč
Andělin popel - 11%
(4x)
Dnes již klasický román Andělin popel je na každé stránce prodchnut úžasným autorovým humorem a literárním uměním. Úspěchu dosáhlo i jeho filmové zpracování.

Andělin popel

447 Kč
398 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 11%
(2x)
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař jinak).
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

206 Kč
183 Kč
Odvrácená tvář lásky - 11%
(4x)
Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností.

Odvrácená tvář lásky

323 Kč
287 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>