Nejprodávanější tituly - srpen 2022

Vražedná mysl
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje.

Vražedná mysl

413 Kč
Temné hodiny
(3x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici. Mezi sprškou olova snášející se k zemi je však i jedna dobře mířená kulka...

Temné hodiny

314 Kč
Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást.
Ukázky

Každý něco tají

204 Kč
Hamnet
(5x)
Manželský pár, který žil v osmdesátých letech šestnáctého století v Henley Street ve Stratfordu, měl tři děti, starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Judith. Hamnet zemřel v roce 1596 ve věku jedenácti let.
Ukázky

Hamnet

403 Kč
Zkrocení benátského vlka
Carla a Rico… Byli stejní. Oba rozhodnutí nikdy ničeho nelitovat, oba žárlivě si střežící svá tajemství, oba připraveni chránit především sami sebe.
Ukázky

Zkrocení benátského vlka

69 Kč
Miss exitus
(7x)
Nový román známého publicisty a spisovatele Aleše Palána zavádí čtenáře do prostředí domácího hospice.
Ukázky

Miss exitus

222 Kč
Až uvidíš moře
(7x)

Cizincem ve vlastní zemi. Románový debut známé novinářky..

V roce 1948 přijalo Československo tisíce uprchlíků, kteří za dramatických okolností opustili občanskou válkou rozdělené Řecko.

Ukázky

Až uvidíš moře

404 Kč
Bretaňské zlato
Třetí případ komisaře Dupina. Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se právě snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že občas vyvolává halucinace.

Bretaňské zlato

323 Kč
Nechtěná touha
(1x)
Sable přijíždí do New Yorku za svým snem proslavit se ve světě módy. Získá stáž ve slavném návrhářském studiu, zabydlí se v Brooklynu v domě pro začínající umělce, usilovně pracuje a úspěch má nadosah… než jí do cesty vstoupí Roman.
Ukázky

Nechtěná touha

69 Kč
Planeta Praha
(1x)
Krajina za hranicemi města je dnes často nudná a jednotvárná. Možná tomu nebudete věřit, ale svou rozmanitostí a nevyzpytatelností je mnohem zajímavějším kusem přírody město, které se neustále mění a je překvapivě pestré.
Ukázky

Planeta Praha

449 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>