Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2023

Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Přehled středoškolské fyziky
Současné, 6. upravené a doplněné vydání Přehledu středoškolské fyziky obsahuje všechna témata středoškolské fyziky, která by měl znát absolvent střední školy.

Přehled středoškolské fyziky

391 Kč
Příběhostroj
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
Raketa 18
(1x)
Děti se dozvědí, k čemu může být dobré kýchání, otužování či saunování. S pandou budou cvičit pět Tibeťánků a vyzkouší si dechová cvičení proti stresu.
Ukázky

Raketa 18

89 Kč
Respekt
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

Ukázky

Respekt

269 Kč
Rok čtyřiadvacet
(1x)
První próza autora úspěšné knihy Europeana je hrou na vzpomínání týkající se let 1965 až 1989, v níž autor propojuje důležité s nedůležitým, osobní se společenským a která je rovněž jakýmsi komentářem o životě v reálném socialismu.

Rok čtyřiadvacet

269 Kč
Slast
Slast je milostná píseň o vášni a přitažlivosti tak silné, že překračuje hranice času i prostoru a vytváří své vlastní verze reality.

Slast

178 Kč
Tradinář
(1x)
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
Ukázky

Tradinář

539 Kč
Věž a náměstí
(4x)
Niall Ferguson je uznávaný historik, autor čtrnácti knih, z nichž zná český čtenář tituly Vzestup peněz či Velký rozklad. V nové práci analyzuje podoby mocenského vlivu.
Ukázky

Věž a náměstí

538 Kč
Zima světa
První román Kena Folletta z plánované trilogie Století nazvaný Pád titánů se stal mezinárodní senzací nadšeně přijímanou jako strhující a fascinující kniha, která dokáže čtenáře pohltit na celé dny či týdny.

Zima světa

539 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Film a dějiny 7. - Propaganda
Kolektivní monografie Film a dějiny 7 se zabývá vztahem propagandy a filmu/televize (1918–1989).

Film a dějiny 7. - Propaganda

359 Kč
Filosofie en noir
(5x)
Myšlení, ať chce či nechce, odpovídá své době. Po tragické katastrofě holokaustu je platnost této skutečnosti ještě očividnější – a možná i proto jsou knihy poválečné filosofie obtížně srozumitelné.

Filosofie en noir

342 Kč
Kniha obrazů
Kniha představuje unikátní výbor obrazů z archivu Institutu C. G. Junga v Curychu, který obsahuje více než 4 500 originálních maleb a kreseb vytvořených pacienty buď samotného C. G. Junga, nebo jeho spolupracovníků v letech 1917 až asi 1955.

Kniha obrazů

Ruth Ammann (ed.), Verena Kast (ed.), Ingrid Riedel (ed.)
134 Kč
Koudelka. Návraty
Publikace byla vydána u příležitosti výstavy v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze k autorovým osmdesátým narozeninám a představuje průřez jeho celoživotní tvorbou.

Koudelka. Návraty

1 755 Kč
Obchodníkem po Latinské Americe
Zkušený cestovatel zúročil své nadšení pro Jižní Ameriku, znalost reálií i jazyků v profesním životě. O svých zkušenostech umí vyprávět s humorným nadhledem a neobyčejným pochopením pro latinskoamerický svět a jeho obyvatele.

Obchodníkem po Latinské Americe

260 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
Šesté vymírání
Americká autorka Elizabeth Kolbertová se rozhodla zasadit až detektivně pojatý příběh šestého vymírání, které probíhá přímo před našima očima, do kontextu katastrofických změn, jimiž procházela naše planeta.

Šesté vymírání

311 Kč
Tajná dohoda
(5x)
Od vstupu Trumpa do Bílého domu už uplynul víc než rok, ale stále není jasné, jak mohl právě on vyhrát. Hardingova kniha přináší existenčně důležité informace.
Ukázky

Tajná dohoda

312 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50