Nejprodávanější tituly - červen 2023

Útěk na venkov
(6x)
Ellla odjela na venkov hlídat dům své kmotry, ta ale zapomněla zmínit maličkost – že tam na ni bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat.

Útěk na venkov

404 Kč
Velmi anglická vražda
Anglie, 1920. Dobrodružka lady Eleanor poslední roky hodně cestovala - Čína, Peru, Persie - a zrovna dorazila z Afriky do Chipstone, nejspokojenějšího městečka na světě.

Velmi anglická vražda

341 Kč
Krysta
(7x)

Major ostravské kriminálky Roman Saran rehabilituje poté, co jej při každodenním ranním běhu přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku.

Ukázky

Krysta

268 Kč
Tam uvnitř něco je!
(2x)

Tato kniha je od prvního pohledu podivná a něco se v ní ukrývá… Ač je určena dětem, má šanci stát se zásadním knižním titulem pro celou rodinu, protože imaginace Tomáše Peřiny umocněná výtvarným projevem Františka Skály – to je hodně silná káva.

Ukázky

Tam uvnitř něco je!

313 Kč
Kalmann
(11x)
Černý humor, kaluž krve a samý sníh! Na román, označovaný jako islandské Fargo, jen tak nezapomenete!
Ukázky

Kalmann

357 Kč
O původu času
(1x)
Nejbližší spolupracovník Stephena Hawkinga ve své knize představuje poslední myšlenky o vesmíru této intelektuální hvězdy našeho věku. Jedná se o dramatickou revizi teorie, kterou Hawking předložil ve své Stručné historii času.

O původu času

390 Kč
Příběhy kacířství
Když se vojevůdce Horus vzbouřil proti Císaři, vypukla občanská válka, která téměř zničila Impérium. V celé galaxii zuří boje, když se někteří Astrates postavili proti svým bratrům ve zbrani. Jediným vítězem této vleklé války je smrt...

Příběhy kacířství

341 Kč
Stav beztíže
Stav beztíže je pátá sbírka humoristických próz z pera Woodyho Allena.Kniha se přitom vyznačuje pozoruhodnou tematickou šíří .
Ukázky

Stav beztíže

268 Kč
U severní zdi
(13x)
Přišel čas platit účty za padesátá léta.
Ukázky

U severní zdi

404 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>