Nejprodávanější tituly - červen 2023

Mýtus normálnosti
Jak sám autor říká, kniha s tématem vlivu naší kultury na zdraví ho „volala“ mnoho let. Dlouho na ni ale nenacházel ani odvahu, ani dostatek sil.

Mýtus normálnosti

689 Kč
Veselý Sisyfos
(2x)
Alexandr Mitrofanov patří k nejvýraznějším osobnostem české žurnalistiky posledních třiceti let. Jeho životní příběh a rozkročení mezi dva světy mu poskytuje jedinečný vhled jak do ruské, tak i do české duše.

Veselý Sisyfos

332 Kč
Bridgertonovi: Šťastně až do smrti
Ale jak to bylo dál? Otázka, kterou si položí v závěru čtení oblíbené série snad každý. A proto Julia Quinnová vyslyšela své věrné čtenáře!

Bridgertonovi: Šťastně až do smrti

314 Kč
Dům nad vlnami
Voněla jako slunečné ráno a Gio věděl, že tak si tu nahou vílu, kterou našel ve svém bazénu, bude už navždy pamatovat…
Ukázky

Dům nad vlnami

69 Kč
Nejvyšší karta
(2x)

Skandální odhalení, nebo mystifikace? Provokace, nebo skutečnost? Autobiografie, nebo fikce? Spisovatelka Sylvie Novak se na prahu padesátky ohlíží za svou úspěšnou kariérou angažované autorky a reflektuje svůj komplikovaný osobní život.

Ukázky

Nejvyšší karta

268 Kč
Kráska a hráč
(2x)
Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store. V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy.
Ukázky

Kráska a hráč

299 Kč
Umění politické strategie
(2x)
Světoznámý politolog, poradce pěti amerických prezidentů Henry Kissinger detailně analyzuje kariéru šesti legendárních státníků, které osobně poznal a označil je za výjimečné osobnosti. Vychází u příležitosti jubilejních autorových narozenin!
Ukázky

Umění politické strategie

627 Kč
Modrá krev
(1x)

Unikátní cyklus České televize Modrá krev nyní v přehledném knižním zpracování! Nahlédněte do pohnutých osudů české aristokracie a poznejte sídla, která bývala jejich domovem.

Modrá krev

422 Kč
Otázka viny
(2x)
Odsouzený vrah. Anonymní dopisy. Nebezpečná hra, ve které jde o všechno. William Wisting si od zločinu neodpočine ani během dovolené.
Ukázky

Otázka viny

404 Kč
Šelma
(11x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
Ukázky

Šelma

448 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>