Nejprodávanější e-knihy - červen 2023

Anatomie rodu
(1x)
V kronikách najdeme data, v muzeích předměty. Kde jsou ale skutečné emoce? Simon Mawer je hledá v příbězích.
Ukázky

Anatomie rodu

319 Kč
Loď plná nevěst
(4x)
Píše se rok 1946. Druhá světová válka skončila a po celém světě začínají mladé ženy plnit sliby, které daly mužům, za něž se během války provdaly.
Ukázky

Loď plná nevěst

399 Kč
Vězeňkyně
(3x)
Amélie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku.
Ukázky

Vězeňkyně

319 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
Všichni krásní koně
(2x)
Román Všichni krásní koně je prvním dílem tzv. „Hraniční trilogie“ a lze jej směle označit za jeden z vrcholů McCarthyho díla; autor za něj v roce 1993 prestižní National Book Award i National Book Critics Circle Award.
Ukázky

Všichni krásní koně

298 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Tání
Končí jaro a ledy pukají. Deer, kamarádka i policejní kontakt Sama Bergera a Molly Blomové, se zotavuje po brutálním útoku ruského mafiánského bosse. Protože je upoutaná na invalidní vozík, nedostane se k ničemu jinému než ke kancelářské práci.
Ukázky

Tání

319 Kč
Čas vraždy
Pátá z řady detektivních příběhů z britského venkova s trochu vznětlivým, ale sympatickým detektivem inspektorem Stevem Carmichaelem.
Ukázky

Čas vraždy

189 Kč
Královsky tvá
(1x)
Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrooková měla neobvyklé dětství. Byla vychována, aby se stala budoucí královnou – první královnou Wesska.
Ukázky

Královsky tvá

239 Kč
Na králův příkaz - 30%
Ondřejovi z Rohatce se konečně podařilo vyvléci se z osidel, která mu kladl křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře, jenž ho chtěl připravit o hrad Jenčov, bohaté naleziště železné rudy, hutě a hamr na výrobu železa.
Ukázky

Na králův příkaz

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>