Agatha Christie - Schůzka se smrtí

Schůzka se smrtí

Nakladatel: Knižní klub 2007
Rozebráno
224 Kč
pohlídat

Anotace

Námět na detektivní román Schůzka se smrtí získala Agatha Christie při cestách se svým mužem, archeologem Mallowanem, který prováděl vykopávky na Blízkém východě. Přeneseme se tedy i my společně s hlavními hrdiny do Jeruzaléma, budeme vdechovat vůni starých mešit a cizokrajné přírody. A na pozadí růžových skal údolí Petry se staneme svědky...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení

Super kniha,kralovna detektivek opet zabodovala. Kniha se cte jednim dechem a je napinava od zacatku az do konce.Navic se vse odehrava v okouzlujicim prostredi-vyprahlem udoli Petra. Temer kazdy je podezrely,protoze temer kazdy ma motiv a prilezitost a kniha tak dstava ,,spad,,. Mne se kniha velmi libila a velice dobre se mi cetla, opravdu super.

Velice silné téma - despotická matka utlačuje celou rodinu - pak sama ve skalním městě Petra umírá... Rozuzlení mne poněkud zklamalo, nemá to prostě ty správné antické 'koule', prozrazovat pochopitelně nebudu, každopádně kniha je to velmi silná - doporučuji.
Možná mám slabost pro romány, které Agáta napsal z prostředí Orientu, kde jakoby mimo děj popsala nenápadně historii památek oblasti, v které se děj odehrává, možná mám slabost pro Poirota, který je dokonalý nápad autorky, takže snadno přehlédnu nesmyslnou zápletku a po nečekaném rozuzlení odložím knihu s dobrý dojmem, který na mě zanechala.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Schůzka se smrtí
Autor:
Christie, Agatha
Nakladatel:
Knižní klub
EAN:
9788024218205
ISBN:
978-80-242-1820-5
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Originál:
Appointment with Death
Překlad:
Hánová, Martina
Popis:
1× kniha, vázaná, 224 stran, česky
Rozměry:
12,5 × 20,6 cm
Rok vydání:
2007 (2. vydání)