D.O.M.E.K. s D.E.S.I.G.N.E.M.

/ tomáš weiss, vojtěch polák

Na vlastní triko se pustila Jana Kostelecká do vydání dvou ilustrovaných naučných knih pro děti a jejich rodiče. Jedna o moderních architektuře, druhá o designu. Ty knihy se staly nesmírně populárními. Kvalita se tu potkala s užitečností a vysokým osobním nasazením.

 

Design

377

Domek

377

Další články

TV Kosmas

Tentokrát žádný Ferda ani Pytlík, ale deník z pracovního lágru v Reichu

Ondřej Sekora byl v letech 1944 - 1945 v pracovních táborech v Německu a psal a kreslil si deníky. Ty teď péči grafického designéra Tomáše Cikána a nakladatelství Plus vycházejí poprvé před čtenářské publikum.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Miloň Čepelka, sedící, mluvící....

V Literární kavárně Academia na pražském Václavském náměstí se mohli zájemci setkat s hercem Divadla Járy Cimrmana Miloněm Čepelkou a novinářem a spisovatelem Alešem Palánem. Na světě je knižní rozhovor Nedělňátko aneb S Cimrmanem v zádech.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Bezbřehá Nebřenského Vltava

Já čekám v Čechách a život už je blízko / Ten můj s plnou miskou už je hrozně blízko! / Já čekám v Čechách a život už se blíží / Ten můj s jednou lyží už se rychle blíží! / Marx, Engels, Beatles – to je můj rytmus! / Tak co je s ním že netančíme / Marx Engels Beatles – to je můj rytmus! / Pusť na mě štych já to fakt řeknu! Tak hop! / Gott – Husák team táta vzal dráhu / Krumpáč a kýbl ať žije mír! Třicet let uteklo od vzniku bigbeatově-reklamní skupiny Vltava.