Ladislav Heryán

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Nahoru

Ladislav Heryán v Oko Magazínu OKO

Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách - tentokrát také Perry, Wernisch nebo Heryán

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Dnes nás čeká mimo jiné Zapadákov Thomase Perryho, Almara Ivana Wernische, Exotova abeceda nebo Loli paradička. Podíváme se na historii rodu Czernínů i do Japonska.
TV Kosmas

Z Exotovy abecedy čte Ladislav Heryán

Oblíbený katolický kněz Ladislav Heryán čte ukázky z Exotovy abecedy - knihy krátkých zamyšlení vycházejících z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
Aktuality

Dobrou knihou za rok 2018 je knižní rozhovor s P. Ladislavem Heryánem U Božího Mlýna

Každoročně vyhlašuje Katolický týdeník knižní anketu. A má poslední dobou několik stálic - Ladislava Heryána, novináře a iniciátora knižních rozhovorů Josefa Beránka a také Aleše Palána.
Rádio Kosmas

Prožil, napsal a namluvil...a hraje k tomu na kytaru: audio Heryán

Ladislav Heryán je známý salesiánský kněz, biblista a pedagog. Je lidský a otevřený. Toho si hned všimnou jak studenti, tak dělníci, jak křesťané ze zvyku, tak ti věčně na vrchnost nakvašení. Je to v něm všechno hezky namíchané - to civilní i to vznešené, to vnitřní, i to občanské.
Rádio Kosmas

Tympanum - ušní bubínek knih

Audioknihy jsou na vzestupu. Ano,není to čtení, ale poslech. Je to nějaký jiný způsob vnímání a prožívání napsaných textů, ale evidentně jde o jednu z možností současné literatury, jak se dostat k lidem, co se zajímají. Ta možnost meziročně...
Zobrazit celý text
TV Kosmas

Ladislav Heryán: Svět drží pohromadě velkorysost

Ladislav Heryán je kněz, salesián, biblista a přednáší na několika školách. Pohybuje se mezi mladými i mezi potřebnými, mezi dělníky i studenty, křtí, oddává, pohřbívá. Pokud fyzicky stíhá, snaží se být lidem nablízku. Jeho druhá kniha...
Zobrazit celý text
Další články