Nejprodávanější tituly - únor 2017

Řeky Londýna
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
Malý princ
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.

Malý princ

539 Kč
Wittgensteinova kniha faktů
(2x)

Beletristický text s nadhledem líčí příběh rodiny velkokapitalisty. Rodinu popisuje po kapitalistově odchodu. Podobu jeho ženy Poldi si někteří občané Kladna ještě uchovávají v paměti.

Wittgensteinova kniha faktů

313 Kč
Praha noir
(4x)
Cigan, Goffa, Hejdová, Klevisová, Kopřiva, Neff, Pilátová, Procházka, Soukupová, Stančík, Sýkora, Šabach, Tučková, Urban. Čtrnáct předních českých autorů navazuje na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty.

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
296 Kč
Život samá pohroma
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.

Život samá pohroma

584 Kč
Architekti CZ
(2x)
Cesta do hlubin architektovy duše - i tak by se dala nazvat kniha dvaceti rozhovorů s pečlivě vybranými osobnostmi současné české architektury řazenými v pravidelném sledu od nejstarších po nejmladší.
Ukázky

Architekti CZ

297 Kč
Rybí krev - 20%
(17x)
Román autora Selskýho baroka, který nás zavádí tentokrát na jihočeský venkov přelomu osmdesátých a devadesátých let dvacátého století. Kniha získala cenu Magnesia Litera pro nejlepší knihu roku 2013.
Ukázky

Rybí krev

223 Kč
179 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
Cizí i blízcí
(2x)
Monografie navazuje na výsledky dosavadního výzkumu a představuje židovskou tematiku v širokém spektru pohledů, přístupů i názorových proudů.

Cizí i blízcí

Jiří Holý (ed.)
585 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>