Nejprodávanější tituly - březen 2017
děti a mládež

Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Co má vědět správný Čech - 11%
Znáte celou českou hymnu a kolik má slok? Víte, jaké jsou naše státní symboly a co znamenají? Kolik máme státních svátků a proč je slavíme? Nebo kteří Češi a jaké vynálezy se celosvětově proslavili?
děti a mládež

Co má vědět správný Čech

314 Kč
279 Kč
Lidské tělo - Posviť na to - 11%
Víš, co se lidem odehrává v těle pod kůží? Představ si, že by stačilo posvítit si na to baterkou a vše uvidíš jako na dlani! Tak přesně tohle je teď možné díky této fantasticky zábavné knížce, která odhaluje skrytá tajemství lidského těla.
děti a mládež

Lidské tělo - Posviť na to

224 Kč
199 Kč
Hilda se vrací - 11%
(3x)

Po fenomenálním úspěchu první knížky se modrovlasá rozumbrada vrací ve dvou nových dobrodružstvích!

děti a mládež

Hilda se vrací

314 Kč
279 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Divoši - 11%
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
děti a mládež

Divoši

356 Kč
316 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
děti a mládež

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 137 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>