Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2017

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 11%
(3x)

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

287 Kč
255 Kč
5x Tom Ripley - 11%
Nenávidí zločin, pokud ho k němu jeho ctižádost nedonutí. Audioverze úspěšných detektivních románů Patricie Highsmithové.

5x Tom Ripley

314 Kč
279 Kč
Aristokratka na koni - 11%
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
215 Kč
Bratři Lví srdce - 11%
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

Bratři Lví srdce

224 Kč
199 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(1x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.

Čtvrtý králův pes

269 Kč
239 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(1x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

195 Kč
183 Kč
Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky - 11%
Druhý díl se odehrává v letech 1416 až 1425. Rodina Prokopů se rozrůstá a každý její příslušník hledá štěstí jinde; nacházíme je v Táboře, mezi umírněnými pražany, na straně Rožmberků i v řadách pronásledovaných řeholníků.

Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky

359 Kč
319 Kč
Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat...

Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

314 Kč
279 Kč
Lolita - 11%
(4x)
Výstřední zpověď čtyřicátníka Humberta Humberta o jeho zničující erotické posedlosti kouzlem „nymfičky“ Dolores Hazeové vzbudila krátce po svém vzniku bouři odporu i nemístná očekávání, aby pak zajistila svému autorovi celosvětový věhlas.

Lolita

305 Kč
271 Kč
Zmrtvýchvstání - 11%
(1x)
Román o houževnatosti lidské vůle, čelící nástrahám americké divočiny, zfilmoval režisér Alejandro González Inárritu s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Zmrtvýchvstání

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>