Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2017

Emil Běžec 00:10
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Čte Ivan Trojan.

Emil Běžec 00:10

206 Kč
Fantóm opery
Romantický horor Gastona Lerouxe Fantóm opery z roku 1910 je dnes známý především díky muzikálovému zpracování Adrewa Lloyda Webera, které mělo světovou premiéru v roce 1986 v Londýně a nyní se úspěšně uvádí i u nás.

Fantóm opery

206 Kč
Husitská epopej III. - Za časů císaře Zikmunda
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.

Husitská epopej III. - Za časů císaře Zikmunda

359 Kč
Má americká krása
Unikátní soubor povídek a reportáží přední české novinářky přináší neotřelé pohledy na Spojené státy a jejich atmosféru.

Má americká krása

269 Kč
Má rodina a jiná zemětřesení
(1x)
Záznam šesti představení z pražské Violy, kde známý herec a televizní moderátor Jan Kraus vystupuje se svým bratrem Ivanem Krausem, autorem úspěšných humoristických knih.

Má rodina a jiná zemětřesení

383 Kč
Maigret a jeho mrtvý

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
Modré stíny
(2x)
Jednoho listopadového rána uklízečka nalezne docenta Ondřeje Chalupu zastřeleného v jeho pracovně. Souvisí vražda s jeho dlouhodobou snahou o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy?

Modré stíny

179 Kč
Můj strýc Odysseus
Mazaný a činorodý Josef Frajvald začíná svou soukromou „odysseu“ ještě v časech rakousko-uherské monarchie, kdy se rozhodne zvelebit vyženěný pohřební ústav dosud nevídaným způsobem…

Můj strýc Odysseus

206 Kč
Noční pád
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

Noční pád

242 Kč
Osudy
O svém životě vypráví Arnošt Lustig (1926-2011).

Osudy

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 103 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>